Mladenka isprobavala vjenčanice, a onda joj je tetka rekla nešto što je slomilo

Za 22-godišnju Jordan Constable kupovina vjenčanice trebala je biti veliki dan u njenom životu.

Međutim, čini se da je njena pogreška bila što je sa sobom povela svoju tetku Annu Mariju De-Castro, koja je Jordan na kraju ostavila u suzama i doslovno joj uništila veliki dan jer nije prestajala s uvredama, prenosi “Večernji“…

Jordan je, naime, isprobavala brojne haljine u butiku i to uz pomoć dizajnera Davida Emanuela. Njena tetka stalno je imala neke neumjesne komentare. Sipala je komentare i o njenoj debljini. Kada je Jordan htjela obući jednu haljinu na bretele, zaključila je da joj ta haljina, u stilu princeze, ne paše jer se u njoj osjeća kao svadbena torta.

Tetka nije odustajala

U sve se tada opet uključila i njena tetka koja je rekla da joj neće laskati jer joj ramena izgledaju kao kod ragbi igrača. Jordan je isprobavala i druge haljine, a njena majka pokušala je uticati na tetu da se prestane tako ponašati prema njenoj kćerki, no tetka nije odustala i nastavila je s uvredama.

“Noge joj izgledaju debelo u tome. Moram biti iskrena”,rekla je teta.

Jordan je briznula u plač i otišla u svlačionicu.

“Uzrujana sam, bila je brutalna, ne želim da dođe na svadbu”, jecala je Jordan. Morao je reagovati i dizajner koji je mladenku utješio riječima da će pronaći pravu haljinu za nju jer je to upravo njihov posao, piše “Daily Mail”.

(12)This post has been seen 739 times.

Mladenka isprobavala vjenčanice, a onda joj je tetka rekla nešto što je slomilo

| Slider, Zanimljivosti |
About The Author
-