Monstrum opisao kako je ubio Anđu: Silovao sam je i tukao sve dok nije izdahnula!

Vladica Rajković (28) iz Vratarnice iz Zaječara, monstrum koji je u subotu uveče silovao i zvjerski ubio trogodišnju Anđelinu Stefanović, u policiji je hladnokrvno i bez trunke kajanja opisao sve detalje svog stravičnog zločina.

Vladica je priznao da je Anđelinu na prevaru odveo sa rođendana svoje bratanice, a zatim se pored seoskog puta krvnički iživljavao nad njom, silovao je, a na kraju ubio pesnicama i kamenom. Obdukcija je pokazala da je djevojčica umrla u jezivim mukama, pošto joj je monstrum smrskao glavu i pocijepao utrobu.

Rajković je u policiji tvrdio da je bio “u ludilu“ i da ni sam ne zna zašto je ubio djevojčicu, a njegov iskaz zgrozio je i šokirao i najiskusnije istražitelje koji rade na ovom slučaju.

– Odveo sam Anđelinu sa rođendana, a kad smo došli do seoskog puta, počeo sam da je udaram. Onda sam je silovao, a pošto je vrištala i zapomagala, morao sam opet da je udaram da bih je smirio. Najprije sam je tukao pesnicama, a onda i kamenom. Batrgala se nogama i grebala me rukama, a ja sam bio u bijesu, nisam više mogao da se kontrolišem. Morao sam da to uradim do kraja. Ni sam ne znam zašto sam je ubio, bio sam u ludilu. Tukao sam je sve dok je davala znake života. Kad se umirila, odvukao sam je iz presahlog potoka kod Zagrađa u obližnji šumarak i prekrio lišćem – ispričao je Vladica Rajković na saslušanju.

– Anđelina je umrla u jezivim mukama, monstrum joj je ostavio stravične povrede. Lobanja joj je potpuno smrskana od silnih udaraca pesnicom i kamenom, a utroba joj je pocijepana. Ubica joj je silovanjem i batinanjem praktično izvadio crijeva. Ovako unakažen leš odavno nije viđen – kaže nam sagovornik koji je prisustvovao obdukciji tijela male Anđeline.

Vladica Rajković je nakon policijskog pritvora priveden u Više javno tužilaštvo i Viši sud u Zaječaru kod sudije za prethodni postupak. Tokom saslušanja zapanjio je tužioca kad je hladnokrvno priznao da je prije mjesec dana ubio i mještanku Vratarnice Draganu Stanković. Poslije saslušanja određen mu je pritvor u trajanju do 30 dana, a tereti se za krivično djelo teško ubistvo, za šta mu prijeti 40 godina robije.

Međutim, Anđelinina majka Danijela kaže da nijedna kazna nije dovoljno pravedna i teška za monstruma koji joj je ubio dijete.

– Njemu će da sude za ubistvo i izaći će iz zatvora kad-tad, a moja kćerkica nikad više neće veselo da trčkara, da se raduje s djecom. Nema pravde dok nema smrtne kazne za takve monstrume. Vidite da haraju Srbijom i da nema zakona za manijake koji siluju i ubijaju dječicu – priča kroz plač majka ubijene Anđeline.

(129)This post has been seen 1293 times.

Monstrum opisao kako je ubio Anđu: Silovao sam je i tukao sve dok nije izdahnula!

| Slider, Šokantno, Vijesti |
About The Author
-