MONSTRUM ŽENI ISKOPAO GROB ISPOD KREVETA: Najužasnije maltretiranje na Balkanu, a policija…

Žena je došla u policiju iskidana, a oni i dalje ne znaju kako da joj pomognu.

Jedna žena iz makedonskog grada Kavadarci godinama trpi neviđeno nasilje od svogmonstruoznog supruga Z. K. (32), a niko da joj pomogne. Iako je policija protiv nasilnika od 2014. godine podnela čak šest prijava za počinjena krivična dela nad njegovom suprugom – telesne povrede, protivpravno lišavanje slobode, silovanje i ugrožavanje sigurnosti, pravda ga još nije stigla.

Ostala bi tajna šta je sve preživljavala ova nesrećna žena da nije bilo aktivista nevladine organizacije koja se bavi sprečavanjemnasilja nad ženama. Suprug ju je vezivao za krevet, goreo usijanom peglom, a ispod kreveta na kome je spavala iskopao joj je grob!

– Policajci u Kavadarcima su nam otkrili slučaj za koji smo mislili da postoji samo u filmovima. Žena, koju su opisali kao došljakinju jer nije bila iz Kavadaraca, u policiju je došla cela iskidana, izgorena po telu i mucajući prijavila da ju je muž cele noći maltretirao. Policajci su nam rekli da je žena drhtala i nerazumno im govorila da se nešto nalazi ispod njenog kreveta. Kada su izašli na teren da naprave izveštaj po prijavi, policajci su u kući zatekli haos. Otkrili su da je muž svoju ženu vezivao za kredenac, našli su peglu sa kojom ju je gorio po telu, a kada su sklonili krevet policajci su videli nešto za koje su bili uvereni da ne može da postoji. Našli su grob koji je nasilnik iskopao za suprugu ispod kreveta na strani na kojoj je ona spavala. Raka je bila duboka 1,5 metara, a široka 70 santimetara.Žena je godinama spavala iznad sopstvenog groba – ispričali su aktivisti nevladine organizacije portalu Sakam da kažam.

Da se ovo zaista događalo potvrdili su i u MUP. Policija je podnela čak šest krivičnih prijava zaporodično nasilje protiv Z. K. O tome su obavestili Centar za socijalni rad, a iz resornog Ministarstva za rad i socijalnu politiku još uvek ne kazuju šta su preduzeli da bi od monstruma spasili ovu nesrećnu ženu.

(54)This post has been seen 825 times.

MONSTRUM ŽENI ISKOPAO GROB ISPOD KREVETA: Najužasnije maltretiranje na Balkanu, a policija…

| Slider, Šokantno |
About The Author
-