MRAČNA PREDVIĐANJA VIDOVNJAKA: Asteroid će nas udariti 16. maja, a u junu počinje 3. svjetski rat! (VIDEO)

Vidovnjak Pastor Ricardo Salazar predviđa da će Kina i Rusija započeti rat protiv SAD-a tri mjeseca nakon što Evropa, zbog najezde izbjeglica, zatvori svoje granice.

 

Svojevrsno zatvaranje granica, tj. ograničavanje prolaska izbjeglica već se dogodilo prije nepunih mjesec dana što znači da bi nas veliki globalni sukob mogao zadesiti već na ljeto.

– Osim novog rata, u Zemlju će 16. maja udariti ogroman asteroid koji će izazvati brojne potrese i smrt više od milijardu ljudi – rekao je Salazar u YouTube videu, ali i najavio novi dolazak Isusa Krista.

Salazar je, inače, peruanski pravnik s adresom u Japanu, a plan mu je izgraditi najveći kršćanski hram na svijetu. Kaže da mu se u snovima i priviđenjima javio Bog i rekao mu da je upravo on njegov kanal za prenošenje predviđanja svijetu.

 

 

Salazarova predviđanja

1. April 2016.: Na nebu će se pojaviti zvijezda koja će iz noći u noć postajati sve veća. Rusi će potvrditi da je riječ o asteroidu koji će se sudariti sa Zemljom.

2. 16. maj 2016.: Asteroid promjera devet kilometara past će kod obale Puerto Rica. To će dovesti do brojnih potresa, a tsunamiji će uništiti obalna područja. Proradit će vulkani, a California će nestati.

3. 16. juni 2016.: Počet će treći svjetski rat između SAD-a s jedne te Rusije i Kine s druge strane. Koristit će se i atomske bombe koje će uništavati gradove u SAD-u i Japanu.

4. 25. oktobar 2016.: Završit će treći svjetski rat. Pobijedit će Rusija i Kina jer će Amerika biti oslabljena zbog udara asteroida.

5. Mart 2017.: Kineski juan postat će prva globalna valuta.

6. Kraj 2018. do sredine 2019. godine: Rusija će napasti Izrael.

7. 2020.: Pojavit će se Antikrist koji će stolovati u Božijem hramu u Jeruzalemu. Počet će i otvoreni progon kršćana.

8. 2023.: Na Zemlju će se vratiti Isus Krist jer u Bibliji piše da će Antikrist Zemljom vladati 42 mjeseca.

(11)This post has been seen 815 times.

MRAČNA PREDVIĐANJA VIDOVNJAKA: Asteroid će nas udariti 16. maja, a u junu počinje 3. svjetski rat! (VIDEO)

| Foto/Video, Slider, Šokantno |
About The Author
-