MUŠKARCI S OVIM HOROSKOPSKIM ZNAKOM TEŠKO PREBOLE BIVŠU

Svako ima neki događaj iz prošlosti koji je ostavio snažan uticaj. Naravno, to se tiče i našeg ljubavnog života…

 

 

Dok neki podignuta čela s veseljem gledaju u budućnost, a koncentriraju se isključivo na sadašnjost, drugi ne mogu zaboraviti tako brzo zaboraviti prošlost. Muškarci rođeni u ova tri znaka teško mogu preboljeti prošlu vezu i neke bivše ne mogu cijeli život izbaciti iz glave.

 

Rak

 

Za muškarce rođene u znaku Raka rastanci su prava noćna mora i jako se teško mogu ‘sloboditi’ sjene bivše veze. Oni jako puno ulažu u vezu i sanjaju o tome da budu zauvijek sa svojom ljubavi. Žude za sigurnošću – pa im je teško izići iz veze s nekom osobom. Njihova senzibilna i romantična duša tjera ih na to na idealiziraju svoju prvu ljubav.

 

Lav

 

 

Muškarci rođeni u znaku Lava ne poklanjaju lako svoje srce. Ali, kad se u nekog zaljube, za svoju će partnericu napraviti apsolutno sve, te odmah žele provesti cijeli život s njom. Nakon prekida veze teško prihvaćaju da neće više sve biti kao prije. Od straha da ih neko opet ne povrijedi puno opreznije ulaze u nove veze te često sanjanju o starim dobrim vremenima s bivšom partnericom.

Strijelac

Veza sa slobodnim duhom – kakav je muškarac rođen u znaku Strijelca – nije jednostavna. On se brzo i često zaljubi, ali se teško odluči za čvrstu vezu. Nekako ga je tek prva velika ljubav uspjela vezati uz sebe – i to nikada neće zaboraviti. Ona je za njega bila jednostavno savršena (prema je s njom imao iste probleme kao i s tobom), prenosi portal Miss7.

Izvor: Hayat.ba

(282)This post has been seen 380 times.

MUŠKARCI S OVIM HOROSKOPSKIM ZNAKOM TEŠKO PREBOLE BIVŠU

| Slider, Zanimljivosti |
About The Author
-