Muž Jelene Marjanović otkrio da li je ubijena pjevačica poznavala MONSTRUMA IZ ZAJEČARA!

– Čovjeka nismo poznavali, znam da ga Jelena nikad nije vidjela, a kamoli da se dopisivala sa njim. To što je uradio ja ne znam kako treba da se kazni. Da li je na bilo koji način povezan sa Jelenom i njenim ubistvom utvrdiće inspektori – rekao je Zoran Marjanović

Zoran Marjanović muž tragično nastradale pjevačice Jelene Marjanović se poslije dužeg vremena oglasio za medije. On je za portal “Telegraf” rekao da monstrum Vladica Rajković, koji je ubio trogodišnju Anđelinu iz sela Vratarnice, nije imao nikakvog kontakta sa njim i Jelenom.

Čovjeka nismo poznavali, znam da ga Jelena nikad nije vidjela, a kamoli da se dopisivala sa njim. To što je uradio ja ne znam kako treba da se kazni. Da li je na bilo koji način povezan sa Jelenom i njenim ubistvom utvrdiće inspektori. Vjerujem im da odlično rade svoj posao – rekao je Zoran za Telegraf.

Takođe je rekao da kako vrijeme prolazi sve mu je teže bez njegove žene.

Ne znam kako to da opišem. Vrijeme ne liječi sve, čini mi se da je svakim danom sve gore. I osjeća se nedostatak. Jani još nismo rekli. Zovu me svakodnevno razni i pitaju. Na telefon se i ne javljam. Dobro smo koliko možemo da budemo – zaključio je Marjanović.

Na pitanje da li je istina da se Rada doselila u komšiluk Zoran je kratko rekao:

Ne znam ništa o toj ženi i ne zanima me. Više puta sam rekao šta imam o tome. U Borču, odnosno u komšiluk se niko nije doselio – kaže muž ubijene pjevačice.

(60)This post has been seen 853 times.

Muž Jelene Marjanović otkrio da li je ubijena pjevačica poznavala MONSTRUMA IZ ZAJEČARA!

| Magazin, Slider |
About The Author
-