NAJSTRAŠNIJA „SEKS-IGRA“ UČENIKA U SRPSKIM OSNOVNIM ŠKOLAMA: U „punjenoj kokoški“ učestvuje pet dječaka i djevojčica!

Djevojčica se žalila na bolove u trbuhu. Otišla je kod liječnika, ispostavilo se da je trudna
U kategoriji “maloljetničke trudnoće”, Srbija se svrstava u svjetski vrh. Djevojčice od 12, 13, 14 godina sve češće ostaju u drugom stanju upravo zbog neinformisanosti, i lošoj brizi o reproduktivnom zdravlju. Samim tim stradaju najviše dječja mladost i njihova budućnost.

 

Redakcija Telegrafa saznala je za slučaj da je učenica stara 13 godina ostala u drugom stanju. Proporcije pravog horora postale su poznate pošto ona nije znala objasniti tko je otac djeteta. Nakon iscrpnog razgovora s djevojčicom, otac i ginekolog su došli do saznanja o strašnoj igri koja je trenutno popularna među tinejdžerima u Srbiji.

– Kći se žalila na bolove u trbuhu. Otišla je kod liječnika, ispostavilo se da je trudna, pa je upućena na ginekološki pregled. Kada smo je pitali kako se to dogodilo i tko je otac djeteta, samo je odmahivala glavom – rekao je zabrinuti otac, i dodao da je njegova kći na kraju priznala da među vršnjacima postoji jedna aktualna “igra”, i da je ona sudjelovala u njoj .

Takozvana “punjena kokoška” je “igra” u kojoj sudjeluje pet dječaka i pet djevojčica. Oni se nalaze u stanu nekog od njih, onog čiji roditelji neće biti tu cijelu večer. Djevojčica koja bude izabrana treba zadovoljiti svih pet dječaka, a ako ne uspije, onda mora “platiti kaznu” – da bude njihova “žrtva” s kojom će svi oni imati seksualne odnose, jedan za drugim.

– Ja sam u šoku. Ona ne zna tko je otac djeteta, jer su svi dječaci imali seks s njom. Navodno tinejdžeri pikiraju prazan stan, pa kada odu nečiji roditelji negdje okupe se i igrati ovu strašnu igru, koja se mora zaustaviti – rekao je zabrinuti otac koji ne zna što će raditi, i kome da se obrati.

Sociolog Ratko Božović kaže za Telegraf da je obitelj potpuno propala, da nije ni tradicionalna ni moderna, i da djeca nikada nisu vodila ovoliko raskalašen život.

– Sve im je dostupno, jer roditelji rade od jutra do sutra. Ovo je definitivno društvo u kojem vlada kaos, bezakonje, morala nema. Ljudi se uče bezobrazluku, jer se i kroz rijalitije potiče sve: nasilje, seks, živi se danas i ne razmišlja o sutra. Ono što se ne smije zanemariti je da u Srbiji ima puno nepismenih, a od nepismenih djeca ne mogu biti drastično drugačija – rekao je Božović, i dodao da više nema zdravog odrastanja.

Psiholog Aleksandar Šibul smatra da je ovaj problem uzeo velike razmjere zbog utjecaja grupe i niskog samopoštovanja.

– Djeca nisu emotivno ispunjena. Obitelj im nije dala dobar primjer, hoće da se dokažu i misle da ukoliko pristanu na sve što se od njih traži, vršnjaci će ih tada prishvatiti. Među djecom vlada velika nesigurnost, a zbog nje dolazi do sličnih problema.

Uvijek će postojati takve osobe u društvu, to je slično kao i sa prostitucijom, koja je u društvu otkad je svijeta i vijeka. Možda bi rješenju problema pomogao preventivni rad, priča o seksualnosti – rekao je Šibul, koji se složio sa Božovićem da je djeci danas sve dostupno, i da samo jednim klikom dolaze do pornića.

(Telegraf.rs)

(4056)This post has been seen 26491 times.

NAJSTRAŠNIJA „SEKS-IGRA“ UČENIKA U SRPSKIM OSNOVNIM ŠKOLAMA: U „punjenoj kokoški“ učestvuje pet dječaka i djevojčica!

| Slider, Šokantno, Vijesti |
About The Author
-