NAJVEĆA TAJNA PAROVA: Evo koliko je para dobila Danijela za seks sa Zmaje

– Nije se baš proslavio, ali nema veze, sad mi baš nedostaje – rekla je starleta nakon što je priznala da je plaćena za obavljeni zadatak

Bivša učesnic“, starleta Danijela Poplićanović, otkrila je cifru koju je dobila za seks saZmajem od Šipova, zbog čega je i ušla u rijaliti, a posle uspešno obaveljnog zadatka isti i napustila.a “Parova

Danijela je uspešno obavila zadatak i seksom koji je imala sa Zmajem, ujedno vratila Grahovca u sam vrh rijalitija, što je i bio cilj produkcije televizije “Hepi”, koja je jedva našla ženu koja bi legla u krevet sa Zmajem. Sve je bilo dogovoreno, a Danijela je nakon toga napustila “Parove”, navodi “Kurir Stars”.

– Danijela je tražila da Zmaj koristi zaštitu, da seks traje kratko i da dobije poseban honorar za to.Na kraju je pao dogovor da za akciju ispod čaršava sa Ilijom dobije bonus od 1.500 evra – ispričao je izvor, što je potvrdila i Danijela.

– Tačno je da sam dobila novac za seks sa Zmajem! Nije se baš proslavio, ali nema veze, sad mi baš nedostaje. Ponovo bih ušla u “Parove” i spavala s njim, ali i s bilo kojim drugim muškarcem, ako dobro plate. Ja sam se pokazala u pravom svetlu i ponosna sam zbog toga. Želim da me ljudi prepoznaju na ulici i da se fotografišu sa mnom – rekla je Danijela.

(12)This post has been seen 321 times.

NAJVEĆA TAJNA PAROVA: Evo koliko je para dobila Danijela za seks sa Zmaje

| Magazin, Slider |
About The Author
-