Nakon 50 godina braka, napustila ga je žena zbog mlađeg muškarca. Njegov odgovor na to šokirao je cijelu zemlju!

Turgut Oymen (73) bio je shrvan kada ga je supruga Nese, s kojom je u braku 50 godina, ostavila zbog mlađeg doktora, i to baš večer prije zlatnog pira.

Umirovljeni starac bio je toliko shrvan da si je odrezao p***s i bacio ga u rijeku. Za preljub je saznao dan prije njihove 50. godišnjice, piše “Webcafe“…

Supruga je bila u Istanbulu te mu javila da se zaljubila u 55-godišnjeg doktora i odlučila ostati tamo s njim. Shrvani Oymen je odšetao do rijeke, odrezao sebi p***s i bacio ga u vodu, te pozvao hitnu pomoć.

Starac iz sela Kiziltas u centralnoj Turskoj odvezen je u bolnicu, gdje su mu doktori operativnim zahvatom samo sanirali ozljedu jer nisu uspjeli pronaći njegov p***s kako bi ga pokušali pričvrstiti.

Glasnogovornik bolnice saopštio je da je Oymen izgubio puno krvi i da može biti sretan što je uopšte preživio tako ozbiljnu povredu u toj dobi.

“Doktorima je rekao da se riješio svoje muškosti jer je osjećao da je beskoristan i više se nije osjećao kao muškarac.”

Za Oymena, koji je i otac šestero djece, kažu da je uvijek bio odan i vjeran suprug, a kako ne može zamisliti život bez supruge niti ima volju upoznati nekog novog, bit će zadržan u bolnici i zbog depresije.

(568)This post has been seen 12128 times.

Nakon 50 godina braka, napustila ga je žena zbog mlađeg muškarca. Njegov odgovor na to šokirao je cijelu zemlju!

| Slider, Zanimljivosti |
About The Author
-