NAKON ŠTO JE SAZNALA LOŠE VIJESTI DA SE KANCER VRATIO, pjevačica Donna Ares odlučila da

Pjevačica Azra Kolaković, poznatija kao Donna Ares, sa suprugom Džavidom početkom godine definitivno se preselila u Dansku. Čvrsta je u namjeri da se ne vraća u Bosnu i Hercegovinu, a to potvrđuje i činjenica da prodaje stan u centru Bihaća.

Naime, ona je na svom Facebook profilu stavila oglas sa jednog portala, koji se bavi Internet prodajom nekretnina. Nije isključeno da se bh. kantautorica odlučila na ovaj potez i zbog činjenice da nastavlja borbu s opakom bolešću – karcinomom.

Naime, ona je sredinom prošlog mjeseca doznala loše vijesti nakon rezultata biopsije. Iako se nadala da su sumnje neosnovane, Donni je potvrđeno da joj se kancer vratio.

– Povratak u stvarnost! Prošle najnovije pretrage! Kad se probudiš iz narkoze ne sjećaš se ni kako si zaspao! Idemo dalje – navela je Donna Ares na svom profilu na Facebooku prije skoro mjesec dana.

Podsjetimo, Donna Ares je 2014. godine doznala da boluje od raka i hrabro se sa tim borila posljednje dvije godine. Taman kada je mislila da je stavila tačku na ovu temu, bolest se vratila.

(172)This post has been seen 1381 times.

NAKON ŠTO JE SAZNALA LOŠE VIJESTI DA SE KANCER VRATIO, pjevačica Donna Ares odlučila da

| Magazin, Slider |
About The Author
-