NAKON VIJESTI DA SE DOKTORI BORE ZA NJEN ŽIVOT: Oglasila se poznata glumica Milena Dravić!

Legendarni srpski glumac Dragan Gaga Nikolić preminuo je 11.03. ove godine. Njegova supruga Milena Dravić je od tada u jako lošem zdravstvenom stanju i, kako tvrdi Pink.rs, doktori se bore za njen život.

– Cijela porodica je u velikom šoku zbog svega što se dešavalo, a poznata glumica ne može da se oporavi. Vijest o njegovoj smrti potresla je cijeli region, a to je najteže podnijela njegova supruga Milena Dravić. To je za nju bio jedan ogroman udarac – navodi izvor.

– Odmah nakon sahrane Gage Nikolića, najbliži su Milenu smjestili u bolnicu, jer joj je bilo jako loše i često joj se dešavalo da joj pozli. U više navrata ljekari su se borili i za njen život, jer je se osjećala veoma loše – piše Pink.rs.

Podsjećanja radi, Milena i Dragan su imali jedan od najboljih i najdužih brakova na javnoj sceni. Njihov brak trajao je više od 40 godina.

A nakon vijesti o njenom teškom stanju, i sama Milena Dravić se oglasila prvi put nakon gubitka svog voljenog supruga.

Ona je odlučila da ne dozvoli bolu da je uništi pa je skupila snagu i vratila se snimanju serije “Komšije” koja se nedjeljom emituje na RTS.

“Dobro sam, radim. Prekjuče sam završila snimanje serije ‘Komšije’ sa Milanom i Mimom Karadžićem”, otkrila je Milena.

Ona je demantovala pisanje pojedinih medija da je u bolnici i da se bore za njen život. “Strašno je što se piše da se borim za život. Mnoge nenormalne stvari se pišu. Ja sam trenutno u svom domu”, poručila je ona za Svet.

Mima Karadžić kaže da je Milena veoma hrabra i snažna žena, kao i veliki profesionalac.

“Milena je normalno snimala i radila, kao i uvijek. Ženi takve snage i hrabrosti bilo je veoma važno da se vrati glumi. Naša ekipa je bila pažljiva prema njoj. Milena je jedan vuk. Lavovski se borila za Gagu do zadnjeg daha, svaka joj čast”, izjavio je Mima.

(33)This post has been seen 1001 times.

NAKON VIJESTI DA SE DOKTORI BORE ZA NJEN ŽIVOT: Oglasila se poznata glumica Milena Dravić!

| Magazin, Slider, Vijesti |
About The Author
-