NAKON ŽESTOKOG NAPADA IZ RS-­a OGLASIO SE ORIĆ: Pogledajte šta je Naser poručio Bosnacima

Sve su to nove budalaštine i gluposti koje dolaze iz RS i od pojedinih advokata koji to serviraju. Mogu oni podnijeti sto izvještaja, ali sve je to bez osnova i bez dokaza. To samnom nema nikave veze.

 

 

Rekao je to jučer za „Dnevni avaz“ Naser Orić, ratni heroj odbrane Srebrenice, komentirajući izjavu Dragana Lukača, ministra unutrašnjih poslova RS da je Centar javne bezbjednosti Bijeljina podnio izvještaj Okružnom tužilaštvu protiv njega za izvršenje krivičnih dijela ubistava, silovanja, pljački uglavnom nad pripadnicima bošnjačkog naroda za vrijeme proteklog rata na području Srebrenice.

 

­

Izvještaj je podnesen na osnovu istrage koju je CJB Bijeljina proveo u saradnji sa Okružnim tužilaštvom Bijeljina, odnosno na osnovu saznanja i izjava svjedoka u istrazi, istakao je Lukač za RTRS. No, Orić tvrdi da iz RS nastavljaju s neosnovanom i lažnom kampanjom protiv njega. ­ Sad je frka oko Milorada Dodika, hoće li biti saslušan ili ne, pa se to opet pokušava prelomiti preko mojih leđa. Ovo je jedna u nizu njihovih gluposti. Nema to veze s istinom nikakvom – kaže Orić.

 

screenshot_16

Avaz

(6280)This post has been seen 69782 times.

NAKON ŽESTOKOG NAPADA IZ RS-­a OGLASIO SE ORIĆ: Pogledajte šta je Naser poručio Bosnacima

| Bosna i Hercegovina, Slider, Vijesti |
About The Author
-