NAPUSTIO ŽENU ZBOG MLAĐE: Sljedeći dan upalio TV i skoro dobio infarkt!

Nizozemku koja je, za trajanja brakorazvodne parnice, na lotu osvojila 2,1 miliona eura, ugodno je iznenadila presuda nizozemskog suda po kojoj dobitak ne mora podijeliti s bivšim suprugom koji je otišao s mlađom ženom.

U objašnjenju Amsterdamskog suda stoji da je bračni par naveo popis imovine koju je namjeravao podijeliti u trenutku kada je podnesen zahtjev za razvodom – 20. oktobra., a razvod braka je odobren u junu. Nizozemka je 2,1 milioa eura na lutriji osvojila 1. januara.

U braku im se nije posrećilo Njezinu bivšem suprugu presuda nije odgovarala, pa je naveo da su on i bivša supruga tijekom tridesetgodišnjeg braka uvijek uplaćivali srećke zajedničkim novcem za domaćinstvo te da smatra kako bi i dobit trebala biti podijeljena. Sudac je odgovorio kako ima uvid u činjenicu da je nizozemski par podijelio zajedničke financije najmanje četiri godine ranije, jer je on otišao živjeti s novom partnericom.

Njegova tadašnja supruga, istaknuo je sudac, srećku je platila novcem s vlastitoga bankovnog računa, zbog čega dobitak nije zajednički. Presuda je donesena 23. decembra, a objavljena u utorak. Sudac je podijelio preostalu imovinu para koja ukupno iznosi manje od 10.000 eura.

(589)This post has been seen 1521 times.

NAPUSTIO ŽENU ZBOG MLAĐE: Sljedeći dan upalio TV i skoro dobio infarkt!

| Slider, Zanimljivosti |
About The Author
-