NATAŠA ISPRIČALA SVIMA SVOJU MRAČNU TAJNU: Da, spavala sam sa ocem, a sad idem na…

Žena po imenu Nataša Rouz Šenije (24) odlučila je da sa javnošću podijeli svoju mračnu tajnu. Upustila se u sek*ualni odnos sa svojim vlastitom ocem. Dobrovoljno. Danas je na terapiji, jer je nakon svega doživjela užasnu traumu.

Nataši je bilo 19 godina kada je prvi put srela svog oca. Ona je dijete razvedenih roditelja i živi u Vankuveru u Kanadi.

Odrasla je bez oca, ali u kasnim tinejdžerskim godinama čula se s njim preko telefona i odlučila je otputovati na Jamajku, gdje on živi.

Prisjetila se da su odmah otkrili da imaju mnogo toga zajedničkog i povezanost je odmah uspostavljena.

Kada je drugi put otišla u posjetu ocu kaže da je osjetila “užas” kad je shvatila da je on i sek*ualno privlači. Osjetila je to kao nešto mračno što je obuzima. Tada su već spavali zajedno u krevetu, ali tek prilikom trećeg njenog odlaska na Jamajku i on je kazao da i ona njega privlači na taj bolesni način. Završili su u krevetu.

Nataša kaže da je nakon toga počela imati osjećaj da mrzi sebe i fizički se razboljela. Odlučila je prekinuti svaki kontakt s ocem i danas je na terapiji. Doktori joj pokušavaju pomoći.

(43)This post has been seen 1167 times.

NATAŠA ISPRIČALA SVIMA SVOJU MRAČNU TAJNU: Da, spavala sam sa ocem, a sad idem na…

| Slider, Šokantno |
About The Author
-