Ne biste je prepoznali danas: Sarajka je pobijedila rak, rodila sina…

Atraktivna bosanska plavuša se u proteklih šest godina i te kako promijenila, a na fotografijima sa audicije ne liči na sebe. Popularna pjevačica rođena je u Sarajevu 1990. godine, a od ranog djetinjstva znala je da je muzika njen poziv.

Osnovnu školu završila je u prijestonici Bosne i Hercegovine, a istovremeno je pohađala i nižu muzičku školu, odsijek solo pjevanje, dok je paralelno išla na časove klavira, piše “Pink“…

Pored muzike, velika strast bila joj je i sport, kojim se bavila kad god je imala slobodnog vremena. Nakon završetka osnovne škole, upisuje gimnaziju i nastavlja da pohađa privatne časove pjevanja kod profesorice Radmile Bakočević.

Upisala je Filozofski fakultet, odsjek žurnalistika, ali je uporedo gradila svoju muzičku karijeru.

Prve uspjehe postigla je na festivalima “Djeca pevaju hitove”, “Iskra znanja”, Festival u Maglaju i “Prvi aplauz”. Ipak, proboj na muzičku scenu dogodio se nakon učešća u jednom muzičkom takmičenju 2010. godine. Ona se u proteklih šest godina i te kako promijenila, a na fotografijima sa audicije ne liči na sebe.

Sada atraktivna plavuša Nikolina Kovač tada je bila brineta i imala nekoliko kilograma više.

nikolina_kovac

Međutim, svoj izgled dovela je do savršenstva, a udala se i za svog kolegu Sašu Kapora.

capture

Par se tajno vjenčao u maju 2013. godine, a dan nakon ceremonije postali su roditelji sina kome su dali ime Nikolaj. Kako su mediji pisali, pjevačica se prošle godine suočila sa rakom grlića materice, ali se nije obeshrabrila. Podvrgnuta je operaciji u klinici Narodni front i na sreću se sve dobro završilo.

(197)This post has been seen 2410 times.

Ne biste je prepoznali danas: Sarajka je pobijedila rak, rodila sina…

| Magazin, Slider |
About The Author
-