Nećete vjerovati šta je Šaban Šaulić rekao za svog zeta…

Medijsku prašinu podigla je vijest da je Ilda Šaulić u drugom stanju, a nas je iznenadilo da čak ni Šaban Šaulić ne zna ko je bebin tata. Naime, pozvali smo Šaulića kako bismo mu čestitali, a onda nas je kralj narodne muzike ostavio u nebranom grožđu, kada nam je rekao da on i ne zna da mu je mezimica trudna i da nema pojma ko je zet.

– Ja tu nemam šta da komentarišem. Zovite onog ko to treba da komentariše. Nisam raspoložen za komentare – izjavio je pjevač, a na naše pitanje da li je srećan što će ponovo postati deda, Šaulić nas je iznenadio odgovorom.

– Ja to i ne znam, niti znam, niti vodim računa o bilo čijem stanju, drugom, trećem – tvrdi Šaban. Zanimalo nas je, ako ne zna da je Ilda trudna, da li zna kakav je novi zet.

– Ne znam kakav je zet. Ćao, prijatno – rekao nam je za kraj nekrunisani kralj.

Kada smo nedavno, nakon saznanja da je Šaulićeva u drugom stanju, pozvali njenu mamu Gocu, dobili smo odgovor da ne želi da komentariše kćerkin privatani život.

– Nemojte mene da pitate. Ko bude treba da priča o toj temi, neka priča – bila je jasna Gordana.

Ni buduća mama nije htjela da priča o ovoj temi, ali je nije ni demantovala.

– Nikada nisam pričala o svom privatnom životu, pa neću ni sada iznositi detalje u javnost – rekla je Ilda za magazin „Stori“.

Podsjećanja radi, novi Ildin izabranik je beogradski biznismen, koji je folk pjevačicu osvojio šarmom i romantičnim gestovima. Dijete je planirano od prvog dana veze. Desetogodišnju vezu sa starijim partnerom prekinula je prošle godine, kada je shvatila da sa njim neće moći da ostane u drugom stanju. Ilda će se poroditi u Italiji, gdje će se uskoro preseliti.

(165)This post has been seen 1333 times.

Nećete vjerovati šta je Šaban Šaulić rekao za svog zeta…

| Magazin, Slider |
About The Author
-