NEMOJ DA TI ODGRIZEM OKO, TAKVE SAM K*RAO! Evo kako obezbijeđenje bolnice tjera momka, koji je došao u bermudama!

Mentolčino jedna mentolska, ti ćeš da mi igraš po živcima. Hoćeš da ti kažem nešto u povjerenju dečko? Takve sam ka.ao kao ti – prijetio je pripadnik obezbjeđenja.

N. M. (21), student prava iz Beograda, doživio je veliku neprijatnost prilikom posjete Institutu za kardiovaskulare bolesti Dedinje, a sve zbog toga što se pojavio nepropisno odeven.

Ovaj dečko imao je nameru da donese voće operisanom rođaku, koji se nalazio na odjeljenju intenzivne njege. U toj nameri ga je krajnje neadekvatnim ponašanjem sastavljenim od psovki  i vrijeđanja, sprečio radnik obezbeđenja ove bolnice koji je procijenio da je mladićeva trenerka prekratka za pristup toj zdravstenoj instituciji.

Nemoj da ti odgzrizem oko, oko! Jesi čuo? Mentolčino jedna mentolska, ti ćeš da mi igraš po živcima. Hoćeš da ti kažem nešto u povjerenju dečko? Takve sam ka.ao kao ti – rekao je pripadnik obezbeđenja.

Madić navodi da se incident dogodio u nedelju, u popdnevnim časovima, kada je zamolio da samo na trenutak odnese kesu sa voćem svom rođaku.

– Nije mi dozvolio. Posle par minuta otišao sam do toaleta, posle čega me je on našao u hodniku i na putu ka izlaznim vratima počeo da mi upućuje teške riječi i da nasrće na mene. Takvo drsko ponašanje nisam očekivao od privatnog obezbjeđenja – rekao je N.M. i naglasio da je svjestan da je on prvi prekršio propise, ali da ipak niko ne sme da se tako bahato i nasilnički ponaša.

Kako kaže, sve što je želeo da postigne video snimkom koji je napravio jeste da ukaže na to kakve osobe  zapošljavaju na ovakvim pozicijama, da skrene pažnju javnosti kako se neko drugi ne bi zatekao u sličnoj situaciji, kao i da se vidi kako obezbeđenje ne nosi adekvatnu uniformu i legitimciju.

Iz Instituta do objavljivanja ovog teksta nismo dobili komentar na ovaj snimak i ponašane radnika obezbeđenja, iako nam je rečeno da će se oglasiti.

Video snimak pogledajte ovde:

(16)This post has been seen 709 times.

NEMOJ DA TI ODGRIZEM OKO, TAKVE SAM K*RAO! Evo kako obezbijeđenje bolnice tjera momka, koji je došao u bermudama!

| Slider, Vijesti |
About The Author
-