NEOBIČAN DOGAĐAJ NA GROBU PJEVAČA NINE REŠIĆA: Dok mu je kćerka u ”Zvezdama Granda” na grobu…

– Žao nam je što njegovo ime neki sada koriste zarad reklame, a ni grob mu ne posećuju – ovim rečima obratilo nam se nekoliko stanovnika Bosanske Dubice, rodnog mesta pokojnog pevača Nina Rešića

 

Amir Rešić Nino za sobom je ostavio tri ćerke iz tri braka, među kojima je i trenutna učesnica “Zvezda Granda” Sandra Rešić, koja je svojim nastupom dirnula celu Srbiju. Nino je sahranjen u rodnoj Bosanskoj Dubici 2007. godine, a nekolicina pevačevih fanova danas jedino obilazi njegov grob. Kako kažu stanovnici Dubice, pratili su učešće njegove ćerke Sandre u “Zvezdama Granda”, kao i izjave pojedinih pevača o Ninu, ali i Sandrin intervju koji je dala za Telegraf.

img_0733

Ono što ih je pogodilo jeste činjenica da niko od pevača, a još gore niko ni od članova porodice od koje neki danas toliko govore o njemu, ne posećuje njegov grob u Bosanskoj Dubici.

– To je tužno. Bilo je tužno gledati to, a mi znamo kako jeste i šta je istina. On je sahranjen ovde, u Bosanskoj Dubici. Niko od porodice ne dolazi. Spomen ploču podigao je njegov daidža (ujak, na srpskom, prim. aut.), a ne deca i bivše žene. To i piše na spomen ploči – priča gospođa iz Bosanske Dubice, koja je zamolila da joj ne objavljujemo ime i prezime.

img_0735

– Kasnije, pre oko dve godine, Ninov prijatelj Neša na spomenik je postavio i knjigu na kojoj je ispisana emotivna poruka. Takođe, najverniji fanovi postavili su zvezdu koja se jasno vidi. Sve to nije učinio niko od njegovih, nije učinila najbliža porodica – ispričala je sagovornica.

Kako kaže, a o čemu fotografije ispod i svedoče, Ninov grob bio je zapušten sve dok njegovi prijatelji nisu na sebe preuzeli njegovo održavanje. Tako je mikrofon koji je stajao na spomeniku zarđao, što se vidi na starijoj slici napravljenoj pre otprilike dve godine.

– Njemu deca ni na sahranu nisu došla. Sada, u oktobru, bila mu je godišnjica, i opet niko nije bio tu – priča naš sagovornik, koji je nakon intervjua koji smo radili sa Sandrom Rešić kontaktirao našu redakciju. Podsetimo, Amir Rešić Nino preminuo je u oktobru 2007. godine, u bolnici u Bijeljini, od perforacije pankreasa, izazvane alkoholizmom, pišeTelegraf.

img_0737

(3573)This post has been seen 25909 times.

NEOBIČAN DOGAĐAJ NA GROBU PJEVAČA NINE REŠIĆA: Dok mu je kćerka u ”Zvezdama Granda” na grobu…

| Magazin, Slider |
About The Author
-