Nesad Djedović koji je ubio svoju djecu ponovo se oženio prije 15 dana!?

Stanovnici zaseoka Krdžalići kod Lipnice, nedaleko od Tuzle, šokirani su nakon što je Nesad Djedović sinoć ubio svoje dvoje djece, a potom i sebi pokušao oduzeti život. Na mjestu tragedije još uvijek su tragovi krvi i razbijeno staklo, a mještani su bili spremni razgovarati o ovoj tragediji koja ih je duboko potresla, piše Faktor.

Podsjećamo, muškarac je u automobilu, sinoć oko 19.30 sati, pucao u dvoje djece te pokušao izvršiti samoubistvo. Djevojčica je podlegla na licu mjesta, dok su dječak i otac prevezeni na UKC Tuzla. I dječak i otac neposredno nakon tragedije davali su znake života, no dječak je ubrzo preminuo.

Djedović je prije ubistva nazvao policajca i poznanika Mehmedaliju i rekao da će ubiti sebi i djecu te da je ostavio oproštajno pismo. On se razveo od supruge Amre, koja je nakon toga otišla s djecom u Njemačku i tamo se udala sa Djedovićevog daidžu.

– Kada ga je žena ostavila otišla je u Njemačku, vratila se i više nije htjela s njim da živi. Djeca su bila s majkom u Njemačkoj i vratila su se ovamo kada je počela škola. Djeca su ostala sa njenom majkom u naselju Plane, a ona se vratila u Njemačku jer je morala da sredi neke papire – ispričala je komšinica ubice Fikreta Krdžalić.

Navodno su se djeca po dolasku iz Njemačke izjasnila da ne žele živjeti s ocem.

– Bili smo kod njega na sijelu nedavno. Ništa nismo mogli primijetiti – u nevjerici priča Fikreta Krdžalić.

Također, saznajemo i da se Djedović prije 15 dana ponovo oženio.

(569)This post has been seen 13648 times.

Nesad Djedović koji je ubio svoju djecu ponovo se oženio prije 15 dana!?

| Crna hronika, Slider |
About The Author
-