NEVJEROVATAN PREOKRET: Znate li ko je ubio pjevačicu Jelenu Marjanović?

Nebojša Rojko, zvani Vihor, iz srbijanskog naselja Crvenka, uhapšen je u ponedjeljak i predat vlastima MUP-a Srbije, zbog dovođenja u vezu sa svirepim ubistvom srbijanske pjevačice, međutim, novi detalji su isplivali na površinu.

– Policija je u ovom slučaju uradila sve moguće provjere, pretrage, analize i nakon ispitivanja terena, ali i brojnih lica koja potencijalno mogu da imaju veze sa ovim gnusnim zločinom, došlo se do toga da je u ovom trenutku glavni osumnjičeni za Jelenino ubistvo njen suprug Zoran – otkrio je za srbijanske medije izvor blizak istrazi.

– Glavni razlog je činjenica da Zoran Marjanović dva puta nije prošao poligrafsko testiraje, iako su se u medijima pojavile drugačije informacije. On je oba puta pao na detektoru laži, a osim toga, iskaz koji je u nekoliko navrata davao, prepun je rupa i nelogičnosti. Naime, u iskazu je naveo neke nevjerovatne detalje koji se tiču drugih osoba, sjećao se čovjeka sa štapom, nepogrešivo opisivao i taj štap i još bezbroj drugih detalja, ali se uopće nije sjećao ključnih stvari koje se tiču posljednjeg susreta sa Jelenom, kao ni alibija, navodi naš sagovornik. Također, jedna od sumnjivih stvari je i činjenica da je Zoranov telefon baš u periodu izvršenja zločina bio isključen, pa su pokušaji praćenja kretanja preko baznih stanica bili onemogućeni, što ukazuje da postoji sumnja da je gašenje telefona urađeno s predumišljajem i da je unaprijed bilo isplanirano – kazao je anonimni izvor.

(65)This post has been seen 1559 times.

NEVJEROVATAN PREOKRET: Znate li ko je ubio pjevačicu Jelenu Marjanović?

| Slider, Vijesti |
About The Author
-