NIKO JOJ NIJE VjEROVAO ŠTA SE DEŠAVA S NJENIM SINOM, a onda ga je snimila i sve ŠOKIRALA (VIDEO)

Doktori su mu konstatovali bolest “Atopik dermatitis”, što nije retka bolest, i nisu verovali Debi kada im je pričala kroz kakvu agoniju mali Tajler prolazi. Zato je rešila da ga snimi i zabeleži njegov stepen bola

Tajler Saunders (6) iz Old Bara u Australiji trpeo je neverovatne bolove, kukao je i zavijao od rođenja jer je njegova koža bila upaljena zbog ekcema! Njegova majka Debi se žestoko trudila da pomogne svom sinu, međutim, nije uspevala. Onda ga je snimila, zapise odnela doktoru i to mu je spasilo život!

Dečak je od rođenja trpeo ekstremni bol i konstantan svrab, često je bio noćima budan, ali niko nije mogao da mu pomogne. Stanje bilo sve gore i gore, a leka nije bilo. Onda je Debi uzela stvar u svoje ruke.

Doktori su mu konstatovali bolest “Atopik dermatitis“, što nije retka bolest, i nisu verovali Debi kada im je pričala kroz kakvu agoniju mali Tajler prolazi. Zato je rešila da ga snimi i zabeleži njegov stepen bola.

Zahvaljujući snimcima, Debi je pronašla doktora Ričarda Arona iz Južne Afrike, koji je specijalista za dermatitis. On je Tejloru prepisao poseban losion, kortikosteroide i antibiotike zahvaljujući kojim jenjegova koža posle dva meseca postala glatka!

Promena je bila neverovatna.

Pogledajte video:

(97)This post has been seen 945 times.

NIKO JOJ NIJE VjEROVAO ŠTA SE DEŠAVA S NJENIM SINOM, a onda ga je snimila i sve ŠOKIRALA (VIDEO)

| Slider, Šokantno |
About The Author
-