NIKO NE ZNA ŠTA SE DOGAĐA: Obama prije kraja mandata otvara sve tajne arhive o vanzemaljcima

Obama će otkriti istinu o vanzemaljcima prije nego što napusti Bijelu kuću

 

Predsjednik Obama će održati povijesni govor pred cijelim svijetom u kojem će javnosti razotkriti istinu o izvanzemaljcima.

Prema riječima Stevea Baseta, Bijela kuća namjerava objaviti istinu o vanzemaljcima do kraja 2016. godine.

Baset, koji je također i šef istraživačke grupe Paradigma, već 20 godina se trudi iskamči istinu od vlade SAD. Izgleda da se njegov trud konačno isplatio.

On je rekao: “Ove godine će istina o vanzemaljcima konačno dospjeti na naslovnice novina diljem svijeta. Biće to najznačajnija vijest u povijesti “.

Zašto će ova istina da se razotkrije baš 2016. godine?

Stvar je u tome što se Clinton zaklela da će, ako postane predsjednica, poslati ekipu u misterioznu voju bazu Oblast 51 u Nevadi za koju mnogi tvrde da predstavlja centar u kojem se istražuje vanzemaljska tehnologija.

Menadžer njezine kampanje, John Podesta, također je javno govorio o tome da će Clinton objelodaniti najtajnije dokumente o NLO-ima.

Podesta već godinama pokušava objelodani dokumente o NLO-ima i vanzemaljcima, a čak je napisao i knjigu o tome. Ako je vjerovati njegovoj upornosti, vrlo je vjerojatno da ćemo do kraja godine čuti ono što već dugi niz godina očekujemo.

Webtribune.rs

(46)This post has been seen 887 times.

NIKO NE ZNA ŠTA SE DOGAĐA: Obama prije kraja mandata otvara sve tajne arhive o vanzemaljcima

| Slider, Vijesti |
About The Author
-