NOVI, TREĆI UŽAS, OPET U ISTOJ ZGRADI U KALESIJI: Nakon jezivog suicida, iznenadne smrti, sada i…

U zgradi “Piemonte” u Kalesiji novi nesretan slučaj. Podsjetimo, u ovoj zgradi je tokom svoje proslave iznenada umro vlasnik firme, a zatim je uslijedio i jeziv suicid. Na ove slučajeve se možete podsjetiti u povezanim linkovima…

A danas se, kako javlja NEON televizija, desio požar.

Svi stanari u poslovno-stambenoj zgradi Piemonte u Kalesiji su evakuisani iz bezbjednosnih razloga, a vatrogasci, građani, ali i radnici UNIS TOK-a, su se borili sa požarom koji je danas oko 10:00 sati zahvatio krovnu konstrukciju TC Piemonte Kalesija.

Uzrok požara je najvjerovatnije odžak od centralnog grijanja, a konačan stav trebaju dati inspektori požarne struke.

Selim Bećić, komandir u VJ Kalesija, ističe da mu je drago što nema ljudskih žrtava u svemu ovome, a da nadljudske napore kalesijski vatrogasci pružaju da se požar ugasi i da se sačuvaju stanovi.

Posla je bilo i za Službu hitne medicinske pomoći koji su sa trećeg sprata evakuisali nepokretnu stariju osobu, koja je nakon toga prevezena u Dom zdravlja Kalesija.

Brzo su reagovali i uposleni u Elektrodistribuciji Kalesija koji su isključili električnu energiju za TC Piemonte, čime je olakšan posao vatrogascima.

Kako je za NEON Televiziju kazao Nijaz Hamidović, šef Službe civilne zaštite, požar je gasilo sedam vatrogasaca sa tri vatrogasana vozila, a u pomoć su pristigli i radnici ove firme, kao i radnici firme UNIS TOK Kalesija.

(51)This post has been seen 793 times.

NOVI, TREĆI UŽAS, OPET U ISTOJ ZGRADI U KALESIJI: Nakon jezivog suicida, iznenadne smrti, sada i…

| Bosna i Hercegovina, Crna hronika, Slider, Vijesti |
About The Author
-