OBJAVLJENO IME POGINULOG MLADIĆA U JUTROŠNJOJ NESREĆI U VELIKOJ KLADUŠI: Smrtno stradao 26-godišnji

Jutros oko 7:30 sati došlo je do požara na jednoj zgradi u krugu velikokladuške fabrike Saniteks u kojem je jedna osoba smrtno stradala.

“Mi smo dobili oko osam sati prijavu da je izbio požar u jednoj od zgrada unutar kruga preduzeća Saniteks u Velikoj Kladuši. Nažalost, jedna osoba je smrtno stradala, radi se o muškarcu starosti 27 godina iz Velike Kladuše”, potvrdio je za AJB glasnogovornik Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona (MUP USK) Ale Šiljdedić.

Kako portal Kladusa.net doznaje od dežurnog vatrogasca u Vatrogasnoj jedinici Velika Kladuša, požar je brzo ugašen.

Na Facebooku, u komentarima ispod snimka požara, jedan korisnik ove društvene mreže objavio je fotografija nastradalog mladića, uz napomenu da je to njegov stričević. Poginuo je 26-godišnji mladić, Ramiz Kendić iz Gornje Vidovske.

saniteks-pogunuo-mladic

Nakon gašenja požara provodi se policijski uviđaj nakon kojeg bi trebalo biti više informacija o uzroku izbijanja požara i identitetu nastradale osobe.

Pretpostavlja se da je požar nastao u objektu u kojem se vršilo rezanje starih mašina izSaniteksa, te da je nastradala osoba radila na tim poslovima.

RamizKendic

 

Gori Saniteks u Kladuši !

Posted by Maid Keserovic on 27. Mart 2016

(21)This post has been seen 869 times.

OBJAVLJENO IME POGINULOG MLADIĆA U JUTROŠNJOJ NESREĆI U VELIKOJ KLADUŠI: Smrtno stradao 26-godišnji

| Bosna i Hercegovina, Crna hronika, Slider, Vijesti |
About The Author
-