OČAJNA BUDUĆA SVEKRVA: Ta djevojčura ne voli mog sina, već samo hoće njegove pare!

Mnogi ljudi, u prethodnih par godina, odlučuju se da savjete za rješenje svojih problema potraže putem različitih medija. Tako mogu da ostanu anonimni, a da istovremeno olakšaju svoju dušu.

Ispovijest buduće svekrve, koja je sve samo ne zadovoljna, proširiće vam vidike. Možda će vas čak naterati da preispitate svoje ponašanje, ali i odnose u porodici, piše Net.

– Već godinu dana živim u velikim mukama. Sin mi se zaljubio u djevojku, a ja znam da ona nije za njega.

Imao je tako predivnu i dobru djevojku prije i sad nađe ovu. Odmah sam znala da nije za njega čim je ušla u našu kuću.

Nadala sam se da će da oženi djevojku sa kojom se prije zabavljao. Ona je kćerka naših porodičnih prijatelja, pa sam se nadala da ćemo prerasti u pravu porodicu, iako ih već sada osjećam kao familiju. Kad ju je ostavio bilo je toliko neprijatno, ali uspjeli smo to nekako da izgladimo.

Nikako ne mogu da zamislim da će on ovu novu da dovede kući. Nije ona za njega.

A i njeni su užas. Upoznala sam ih poslije par mjeseci njihove veze. Mislim da samo žele dobro da udaju kćerku. A mislim da je i ona takva. Jadnog mog sina je zavela i ne pušta.

Rekla sam mu odmah na početku njihove veze da je ostavi, da ona želi da uđe u našu porodicu zbog para. Ali on nije reagovao. Bio je još početak, pa sam pokušala to da prekinem dok je još svježe. Nije mi uspjelo. On hoće samo nju. Samo o njoj priča.

I eto gdje sam sad. Moraću da trpim nekakvu malu cijeli život, koja je tu samo zbog naših para. Toliko tih sponzoruša ima, da je to strašno. Vidi se na njima. Ali moj mali to ne vidi. Zaljubljen je do ušiju. Ma znam, ona mu malo da i on odmah šeni. Takve su žene, te koje love. Upecala ga je vrhunski.

Oni su iz neke familije koja je grozna. Ne znaju da se ponašaju uopšte. Nemaju vaspitanja i nisu definitivno na našem nivou. Sad ćemo svi morati zajedno na ručkove, jer je moj sin odlučio da se ženi.

Vjenčaće se za mjesec dana, a ja sam sve vrijeme u komi. Kad sam saznala i kad mi je rekao da on želi nju da oženi, ja sam poludila. Uvijek sam se nadala da će je oladiti, a sada ovo.

Šta da radim da to sve propadne. da nađe neku finu djevojku iz fine porodice koja će znati da se ponaša. Nisu oni naš nivo. To je tako i to je realnost. Evo sad još cijelu svadbu plaćamo mi, naravno, jer oni nemaju para.

Ne znam šta da radim, jer ne želim da on bude sa njom, a pogotovo da je oženi. Na totalnim sam mukama i ne znam gdje da nađem izlaz iz svega toga i da sin ipak nađe neku dobru djevojku. Ljudi pomozite –

(316)This post has been seen 1719 times.

OČAJNA BUDUĆA SVEKRVA: Ta djevojčura ne voli mog sina, već samo hoće njegove pare!

| Slider, Zanimljivosti |
About The Author
-