OČAJNA MAJKA MARINKA MADŽGALJA: Vratite mi mog sina da ga još jednom poljubim!

Mirjana Madžgalj, majka Marinka Madžgalja, teško je podnijela sinovljevu smrt, koji je u subotu preminuo u bolnici od raka pankreasa. U trenutku kad je čula tragičnu vijest, neutješna žena bila je sa suprugom Velizarom.

Prema riječima našeg sagovornika koji se zadesio u blizini Madžgaljeve porodice, njegova majka jaukala je na sav glas.

– Sine moj najljepši. Vratite mi mog Marinka da ga majka još jednom poljubi. Bože moj, ovu bol ne mogu da izdržim!

– Iako su znali da se bori sa opakom bolešću, Marinkovi roditelji teško su podnijeli vijest o sinovljevoj smrti. Vjerovali su da će on to sve pobijediti jer su prognoze bile dobre. Nažalost, to se nije dogodilo.

Tragična vijest najviše je pogodila njegovu majku, koja plače po cijeli dan i noć. Prijatelji i rodbina dolaze da Mirjani, Velizaru i ostalim članovima porodice izjave saučešće u njihovom domu na Novom Beogradu, ali neutješna majka nije u stanju da govori i da razgovara s ljudima. Cijela porodica je zavijena u crno – priča naš sagovornik.

On dodaje da je Madžgalj najviše bio vezan za svoju majku, koja je oduvijek željela da on postane veliki glumac.

– Marinko je mnogo volio svoju majku, a roditelji su mu bili uzor u životu. Mnogo ih je poštovao i cijenio njihovo mišljenje. Za njih je ovo veliki udarac. Ranu i prazninu u srcu niko ne može da im nadomjesti. Svi se plaše kako će majka Mirjana sutra da podnese sinovljevu sahranu jer joj je bio zjenica oka. Teško je riječima opisati kroz šta prolaze njegovi roditelji, a posebno Marinkova majka – završava naš izvor.

(54)This post has been seen 2615 times.

OČAJNA MAJKA MARINKA MADŽGALJA: Vratite mi mog sina da ga još jednom poljubim!

| Magazin, Slider |
About The Author
-