OGLAS KOJI JE UZDRMAO REGION: Prodajem ukletu lutku

Na internetu postoji ogroman broj šaljivih i zanimljivih oglasa. Ali u moru zanimljivosti, pojavi se i nešto toliko jezivo da za tili čas okupira pažnju miliona. Upravo takav je oglas koji je jedan Hrvat postavio, u kome kaže da prodaje staru lutku, ali ne običnu – već ukletu.

Čovjek se požalio da jednostavno ne može da se otarasi ovog jezivog predmeta, a pokušao je sve. Od prskanja svetom vodicom pa do pokušaja da je baci!

Pogledajte njegov oglas u cijelosti!

– Prodajem oko 100 godina (možda i stariju) lutku, besprijekorno očuvanu, bez ikakvih oštećenja, sa originalnom odjećom. Navodno je izuzetno vrijedna, ali ne želim da je imam više u svojoj blizini. Držao sam je u podrumu u kutiji jer su psi stalno lajali na nju, a tu i tamo se iz nje znao čuti šapat ili glasić koji nam noćima nije dao da spavamo. U potpunosti je nezapaljiva, u što smo se nekoliko puta i sami uvjerili. Već sam je dva puta bio poklonio, ali oba puta mi je bila vraćena, jer su se ljudi bojali da budu u njenoj blizini. Pokušao sam je i baciti u kontejner, ali onda sam je po povratku doma zatekao kako sjedi u fotelji kao da nikad nije ni bila bačena. Jednom smo pozvali sveštenika da blagoslovi lutku, međutim, pozlilo mu je čim ju je poprskao svetom vodicom i počeo da moli, pa je brzo izurio iz kuće, poslije čega nam se više nije javljao. Sve nam je to vrlo stresno, pa sam odlučio da je prodam za simboličnu cijenu od 100 kuna. Zamjene ne dolaze u obzir. Prednost imaju kupci van HR ili daleko od Samobora i Zagreba– kaže ovaj čovjek.

A da li se radi o šali ili zbilji, saznaćete ako kupite lutku!

(6)This post has been seen 903 times.

OGLAS KOJI JE UZDRMAO REGION: Prodajem ukletu lutku

| Slider, Zanimljivosti |
About The Author
-