Oglasio se i navodni ljubavnik supruge Dejana Lovrena

Dario Torbić, koji se spominje kao ljubavnik Anite Lovren, supruge hrvatskog nogometaša Dejana Lovrena, do sada nije želio istupati u medijima, ipak je jučer za Jutarnji odlučio ispričati svoju priču, najviše nakon što ga je u The Sunu Anita Dražić izravno optužila da ju je oteo i prijetio joj.

Kaže da su već mjesecima i on i njegova porodica pod pritiskom zbog toga i da ga stalno prokazuju kao nekakvog kriminalca te da želi da to sve skupa prestane. Na razgovor za Jutarnji je pristao pod uvjetom da ga ne pitaju ništa o navodima da je bio u vezi s Lovrenovom suprugom.

– Ne želim govoriti o Aniti Lovren, o tome je li što bilo ili nije bilo. Želim govoriti iz jedinog razloga – već dva mjeseca vrti se priča u medijima, razapinju me sa svih strana. Upleće se moja obitelj koja nema veze s time. Niti je itko od njih bio s Anitom Lovren, niti sam ja ikada rekao da sam bio s Anitom Lovren – započeo je svoju verziju priče Torbić. U daljnjem razgovoru tvrdi da je sve zakuhala upravo Anita Dražić.

dejan lovren2345

– Ne da nije bilo otmice, nego je to sve jedna igra koju je Anita Dražić pripremila i manipulira čitavom situacijom. Bio sam u policiji i to prije tri ili četiri mjeseca i dao iskaz. Za policiju je ta priča završena još odavno. Iz svega što je objavljeno u medijima vidljivo je u kojemu smjeru to ide. Vidi se ko je osoba koja želi da to izađe, i tko jedini ima koristi od svega. To je Anita Dražić. Ona je jedina koja se htjela materijalno okoristiti. I okoristila se, jer joj je Anita Lovren dala novac – dodao je Torbić.

– Anita Dražić je u jednome trenutku došla do određenih informacija pa ih je odlučila unovčiti.

Na pitanje je li riječ o spornoj fotografiji njega i Anite Lovren, Torbić nije želio decidirano odgovoriti.

– Ona je ucjenjivala mene i sve ostale. Najprije je krenula s gospodinom Mariom Mamićem i u početku se pokušala domoći njegova novca. Međutim, nije uspjela. Čovjek niti ima ikakve veze s time, niti se htio miješati. Zatim je krenula na mene i nije uspjela, potom je krenula na gospođu Anitu koja joj je jedina donijela novac. Što se otmice tiče, ona je potpuno izmišljena. Mi smo se u aprilu ili maju ove godine porječkali u jednome lokalu i ona je po svemu sudeći prijavila otmicu. Bio sam u policiji odmah nakon toga na razgovoru i dao iskaz. Pustili su me nakon toga. I ona je sama tada, koliko znam, rekla policiji da nije bilo otmice. Ako treba sutra doći i dati iskaz, doći ću u policiju. Ne bježim ni od koga i u potpunosti sam na raspolaganju svim tijelima pravne države – kaže Torbić i ponavlja da nikakvih kaznenih djela na njenu štetu nije bilo.

– Jedina je istina da je imala neke informacije i preko naših leđa se probala njima okoristiti – ponavlja Torbić.

– Anita Dražić se čitav život bavi spletkama i manipulacijama, bila je u raznoraznim kaznenim procesima, a mislim da će nakon ovoga biti i u malo većim.

(139)This post has been seen 3280 times.

Oglasio se i navodni ljubavnik supruge Dejana Lovrena

| Magazin, Slider |
About The Author
-