OGLASIO SE ŠAĆIR AMETI: Ispričao šta se desilo na Vlašiću…

Pjevača Šaćira Ametija sinoć je u hotelu na Vlašiću staklenom flašom povrijedio Almir Ajanović, autor pjesme “Ljubav je“, kojom Bosnu i Hercegovinu u maju na Eurosongu u Štokholmu trebaju predstavljati Dalal, Ana Rucner, Deen i Jala.

Kako je Ameti kazao za Klix.ba, cijela noć protekla je vrlo napeto, u čudnoj i nemirnoj atmosferi, a sve je kulminiralo kada je Ajanović posegnuo za staklenom flašom kojom je htio pogoditi Jalu.

“Ajanović je htio pogoditi Jalu, a u tom trenutku sam se našao na tom mjestu i flaša me pogodila u glavu. U delegaciji Eurosonga nešto nije uredu, situacija je bila vrlo napeta, ali ne znam šta se dešava između njih. Osim mene, povrede je zadobila i Dalal Midhat-Talakić, koju je Ajanović također povrijedio“, rekao je Ameti.

Šaćir i Dalal su bili u bolnici u Travniku, a pjevač ima tri kopče na licu. Kako je kazao, sve je evidentirano u policijskoj stanici i već sutra namjerava podići tužbu protiv Ajanovića. Dodao je kako se incident nije završio u restoranu već da je Ajanović Dalal nastavio maltretirati i u hotelskoj sobi.

“Policija ga je uspjela izvesti i izolovati od nas. Mislim da nije bilo riječ samo o alkoholu“, zaključio je Ameti.

Podsjećamo, nakon sinoćnjeg incidenta na Vlašiću oglasila se i Lejla Babović, koordinatorica projekta BiH na Eurosongu, koja je kazala kako je zbog ovog incidenta upitan odlazak naše zemlje na Eurosong.

(49)This post has been seen 967 times.

OGLASIO SE ŠAĆIR AMETI: Ispričao šta se desilo na Vlašiću…

| Magazin, Slider |
About The Author
-