OKRUTNOST OD KOJE SE LEDI KRV: Pustio pitona samo da vidi hoće li pojesti psa (VIDEO)

Video na kojem je pitom progutao psa izazvao je zgražanje u Kini gdje su se korisnici interneta obrušili na vlasnika ljubimca koji je snimio video.

 

Naime, na snimci objavljenoj na YouTubeu 18. ožujka vidi se zlatni kraljevski piton kako se približio psu, a ubrzo razjapio usta i zgrabio ga za glavu prije nego li je omotao svoje tijelo čvrsto oko malenog pekinezera. Vjeruje se kako je vlasnik psa i zmije namjerno izložio pekinezera pitonu, da vidi hoće li ga ovaj pojesti.

Naime, u pozadini snimke čuje se muškarac kako govori: ‘zmija sigurno neće pojesti psa’. Nakon toga čuje se žena kako plače od šoka, piše kineski Huanqiu.com.

‘Ova osoba je bolesna’, ‘Muškarca i ženu iz ovog videa treba kazniti smrću’ – bili su samo neki od komentara bijesnih gledatelja.

Profesor Xie Yan s Instituta zoologije u Kini kazao je kako zlatni pitoni inače jedu divlje životinje te je dodao kako su ove zmije jako skupe i kako za njih treba posebna dozvola.

Ovaj slučaj komentirao je i šef PETA-e u Engleskoj, Mimi Bekhechi, prenosi jutarnji.hr.

– Koliko okrutan moraš biti da baciš štene pred pitona i snimiš ovaj video s tako predvidljivim krajem. Osobe uključene u ovaj slučaj izazvale su zabrinutost svih zbog ozbiljnog nedostatka empatije. Molimo vlasti da istraže tko je autor ovog videa i molimo sve koji imaju informacije o identitetu ovih vlasnika da nam ih proslijede – kazao je.

 

(35)This post has been seen 929 times.

OKRUTNOST OD KOJE SE LEDI KRV: Pustio pitona samo da vidi hoće li pojesti psa (VIDEO)

| Foto/Video, Slider, Šokantno |
About The Author
-