Otac Harisa Berkovića: Radu Manojlović mogu zamisliti kao snahu, nije aždaha

Nakon što je regionom odjeknula vijest da se srbijanska pjevačica Rada Manojlović udaje, jer je isprobala vjenčanicu u jednom salonu, uveliko se priča da je njen izabranik pobjednik devete sezone muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Haris Berković iz Gradačca.

Šta se zaista dešava u životu mladog i atraktivnog pjevača za „Dnevni avaz“ otkrio je njegov otac Mirsad Berković.

– Upoznao sam je još kad se Haris takmičio u „Zvezdama Granda“ i nema onaj stav nedodirljive ličnosti. Trenutno javnost bruji o njihovom odnosu, a u pitanju je nastavak zajedničkog rada, ali normalno je da su se i zaljubili. Znamo kakvo je danas vrijeme, sve se spontano dešava – pojašnjava Harisov otac.

Dodaje da se priča i piše i više nego što treba, jer njih dvoje je snimilo duet i ima zajedničke nastupe, pa je i logično da dosta vremena provode zajedno, piše Avaz.

Na pitanje je li istina da se Haris ženi Radom i može li je zamisliti kao svoju snahu, Mirsad se nasmijao rekavši: Radin stan

– Snaha! Znate, u životu nikad ne reci nikad. Mogao bih je zamisliti kao svoju snahu, zašto ne, nije neka aždaha. Koliko znam i koliko sam upućen, još neće biti vjenčanja. A to što je Rada boravila u salonu vjenčanica može biti i poslovno – kazao je Mirsad Berković.

Navode da se Haris uselio u Radin stan na beogradskom Vračaru,  Mirsad ne negira.

– Haris većinu vremena provodi u Beogradu i svaki slobodan trenutak koristi da provede s Radom, ode kod nje ili ona dođe kod njega. Mi ostali hvatamo ga kad nije u studiju – iskren je Berković i dodaje da najmanje boravi u rodnom Gradačcu, piše Avaz.

(68)This post has been seen 1633 times.

Otac Harisa Berkovića: Radu Manojlović mogu zamisliti kao snahu, nije aždaha

| Magazin, Slider |
About The Author
-