OTAC IDE U POSJETU MONSTRUMU: Samo želim da ga pitam jednu stvar…

VRATARNICA – Samo želim da ga pitam zašto je to uradio. Želim da mi objasni zašto je zvjerski ubio malu Anđelinu, kaže Nebojša Rajković, otac monstuma Vladice Rajkovića iz Vratarnice koji je silovao, a zatim zvjerski ubio Anđelinu Stefanović (3).

Nebojša još nije vidio sina koji je u samici pritvora Okružnog suda u Zaječaru.

– Ići ću da ga vidim za neki dan. Kada se smirim. Ne znam tačno kada. Možda ove nedjelje, možda sljedeće. Mora da mi objasni šta se desilo sa njim. Mislio sam da je normalan, ali to što je uradio ne rade normalni – konstatuje otac zveri iz Vratarnice.

Nebojša nije ni slutio da je njegov sin ubio i Draganu Stanković (47), jer je policija, tokom istrage nestanka ove mještanke Vratarnice, ispitivala i Vladicu i čak ga vodila na poligraf, koji je “prošao“.

– Ali kada je ubio Anđelinu, nevino dijete koje nije ni mrava zgazilo, u momentu mi je sinulo da je ubio i Draganu, sa kojom je imao kontakte. Bio sam ubijeđen u to, i odmah rekao policiji. Nažalost, ta moja crna slutnja bila je istinita – dodaje Nebojša.

Vladica se i poslije ispitivanja u istrazi nestanka Dragane Stanković, kaže otac, ponašao normalno, ništa nije ukazivalo da je tu ženu zvjerski ubio čekićem, a zatim njeno telo umotao u ćebe i bacio u Timok.

– Radio je na njivi, kosio. Nikakvih promjena nije bilo u njegovom ponašanju. Bar ih ja nisam primijetio – napominje Nebojša.

Vladica se sa Draganom, koja je bila od njega starija 18 godina, družio. Prema Nebojšinim riječima, tokom istrage je čuo da je Vladica dugovao pare Dragani. Koliko ne zna, ali zna da je njegov sin radio za nju i danju i noću, te da je kući dolazio poslije 23 sati.

– Batalio je sve poslove kući – dodaje Nebojša.

Otac napominje da mu nije poznato da je njegov stariji sin ikada imao djevojku. Bar nijednu nije dovodio kući, niti je pominjao namjeru da se ženi.

– Mislio sam da je stidljiv, da čeka pravu priliku za ženidbu. Ali eto…- kaže Nebojša.

Otac se jučer, prvi put od dana zvjerskog ubistva djevojčice koje je počinio njegov stariji sin, pojavio na poslu u mesari u Zaječaru, u kojoj privatno radi. Ljudi ga, kaže, gledaju drugačije nego prije.

– Svi znaju sve. Gledaju me, ne znam kako da opišem te poglede. Da li me osuđuju ili žale zbog takvog sina. I svi ćute. Niko me ništa ne pita – kaže Nebojša.

(13)This post has been seen 597 times.

OTAC IDE U POSJETU MONSTRUMU: Samo želim da ga pitam jednu stvar…

| Slider, Vijesti |
About The Author
-