OTAC UBIJENE ANĐELINE: Još nisam svjestan da se to dogodilo,a tu budalu što mi je ubio kćerku..

Milomir Mitrović, otac trogodišnje Anđeline Stefanović, koju je zvjerski ubio Vladica Rajković iz Vratarnice kod Zaječara, kaže za Informer da još nije svjestan šta se dogodilo i da poznaje ubicu…

Otac je za vrijeme gnusnog zločina bio sa sinom Miodragom (13) u šumi. Vratio se kad je i saznao za ubistvo.

Kaže da je shvatio je da se nešto dešava kada je vidio da je kod njega došla njegova sestra iz Boljevca sa djecom. Nije još uspio da ode kod bivše žene kući.

Kako saznajemo, Danijela, djevojčicina majka, napustila je trudna Miodraga prije više od tri godine. On nije priznao dijete, ali je Anđelina njegova kćerka.

Neutješna majka svirepo mučene Anđeline rekla je da sa Milomirom, ocem djevojčice, ima još dvoje djece: djevojčicu Minela (10) i dječaka Miodraga (13) godina.

– Ne mogu još da prihvatim da je nema. Tog Vladicu sam sreo nekoliko puta kada sam išao da vidim kćerkicu, ali ga ne poznajem. Moji roditelji su išli u selo preksinoć kod moje bivše žene i kod njenih, a ja ću da odem čim nađem prevoz. Auto mi je u kvaru, pa ne mogu odmah da odem – kaže Milomir, koji živi u Zaječaru sa dvoje djece iz braka sa bivšom suprugom.

On kaže da sinu od 13 i kćerkici od 10 godina nije još rekao šta se desilo maloj Anđelini.

– Ne mogu još da im kažem, još su mali. Voljeli su mnogo svoju sestricu – kaže Milomir.

On dodaje da se od Anđeline majke razveo jer ga je ostavila nakon jedne svađe i ističe da nije bio nasilan prema bivšoj supruzi.

-Krila je od mene da je trudna sa Anđelinom, a ja sam se naljutio jer smo imali već jednu ćerku i sina. Ona se samo spakovala i otišla. Molio sam je da se vrati, ali nije htjela. Njeni nisu dali da mi se vrati i da živimo zajedno sa djecom. Htio sam da priznam malu Anđelinu, ali se moja bivša žena protivila – dodaje otac ubijene djevojčice.

(23)This post has been seen 1059 times.

OTAC UBIJENE ANĐELINE: Još nisam svjestan da se to dogodilo,a tu budalu što mi je ubio kćerku..

| Slider, Vijesti |
About The Author
-