OTKRILO SE ČIJI JE SIN mladić koji je sinoć upucan u najstrožem centru Sarajeva!

U Ministarstvo unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo (MUP KS) privedena je osoba zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično djelo ubistva u pokušaju, tokom pucnjave u subotu oko 21.00 h u ulici Ferhadija do broja 22, Općina Stari Grad Sarajevo.

Iz MUP-a KS su naveli da je slobode lišen K.E. rođen 1997. godine.
U pucnjavi u najstrožem centru Sarajeva je povrijeđen maloljetni S.E. (1998.) koji je zadobio povrede u predjelu abdomena i nadlaktice lijeve ruke.

Pomoć mu je pružena na mjestu događaja, a poslije u Univerzitetskom kliničkom centru u Sarajevu (KCUS).

O slučaju je obaviješten dežurni tužilac Tužilaštva Kantona Sarajevo, a uviđaj je obavila ekipa Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

Inače, ranjeni Edhem Šljivo, rođen 1998. godine, sin je Amara Šljive, starog znalca policije koji je ranije osuđivan za napad na policijske organe. Ova informacija je potvrđena iz MUP-a KS, tvrdi Hayat.

Šljivo je u pucnjavi zadobio povrede u predjelu stomaka, a na mjesto pucnjave ubrzo nakon incidenta stigla je ekipa Hitne pomoći, koja je ranjenog prevezla u Univerzitetski klinički centar Sarajevo gdje je operisan.

Pucnjava se dogodila u trenutku kada se veliki broj građana kretao ovom ulicom, a pojedini građani tvrde da se pucanj skoro nije ni čuo te da se sve odigralo jako brzo. Na mjestu događaja sinoć su se mogli vidjeli tragovi krvi.

(41)This post has been seen 1093 times.

OTKRILO SE ČIJI JE SIN mladić koji je sinoć upucan u najstrožem centru Sarajeva!

| Bosna i Hercegovina, Slider, Vijesti |
About The Author
-