OTKRIVEN IBRIN MISTERIJ: Evo što znače tetovaže Zlatana Ibrahimovića!

Magazin The Sun privukle su brojne tetovaže Zlatna Ibrahimovića, kojeg britanski mediji već prozivaju novim Ericom Cantonom Manchester Uniteda.

I dok se raspravlja o njegovom transferu u Premier ligu kako bi ga se ponovno ujedinilo s Joseom Mourinhom, The Sun je otkrio više o značenjima 14 jedinstveno dizajniranih tetovaža koje prekrivaju Ibrahimovićeva prsa, leđa i ruke.

Na zglobu desne ruke ima tetoviran „Ibrahimovićev kod“ koji se odnosi na datume rođenja muških članova njegove porodice, zatim imena svojih sinova u arapskom pismu ispod kojih je ispisano ‘Sefik, simbol Maora` te dvije igraće karte unutar kojih se nalazi ispisano H za koje se vjeruje da je u čast njegove žene Helene Seger.

Uz to, na desnom ramenu mu se nalazi budistički svećenik Yant Prajao Khao Nirote.

Na lijevoj gornjoj strani leđa nalazi mu se siva koi riba, a na desnoj pero orla koje predstavlja snagu i hrabrost, te još jedan budistički simbol koji predstavlja pet elemenata.

Na trbuhu mu je prva tetovaža koju je napravio, ispisano `Suditi mi može jedino Bog`. Na donjem dijelu leđa s lijeve strane ima najnoviji dodatak, da Vincijev `Vitruvijski čovjek`.

(698)This post has been seen 1203 times.

OTKRIVEN IBRIN MISTERIJ: Evo što znače tetovaže Zlatana Ibrahimovića!

| Magazin, Slider |
About The Author
-