Otkrivena prava istina! Haris i Rada su sve vrijeme OBMANJIVALI JAVNOST, evo i kako!

Radmila Manojlović i njen devet godina mlađi izabranik Haris Berković pažnju domaće javnosti privukli su brojnim zajedničkim pojavljivanjima u medijima, a od trenutka kada su otkrili da su u vezi, ne prestaju da pune novine.

 
S vremena na vrijeme se pojavi informacija da je ovaj par raskinuo iz ovog ili onog razloga, a izgleda da je to sve izmišljeno. Naime, dečko koji se predstavio kao Harisov prijatelj iz rodnog Gradačca, ispričao je nešto što je sve iznenadilo.

 
Zanimljiva je situacija od samog početka vezana za Radu i Harisa, ali ne znam koliko ste mogli da primijetite da u njihovim nastupima i pojavljivanjima koji nisu javni nema pretjeranog zbližavanja. Sve je to određena “maska“ odnosno igrarija za javnost. Rada i Haris nikada nisu bili u vezi uopšte, nego su iskoristili znatiželju našeg naroda da bi stekli određeni i još veći vid popularnosti. I mogu vam reći da im se to isplatilo. I jednom i drugom. Njih veže samo posao. Pjesme su im slušane, spotovi su gledani, ali ne vidim razlog zašto su to radili uopšte i zašto su “zamazivali oči“ javnosti. Moglo se to i na drugačiji način uraditi – rekao je izvor koji je želio da ostane anoniman.
Ovaj momak je istakao da mu je Haris prijatelj bez obzira na sve i da nema ništa protiv takvog načina “reklamiranja“, ali i da smatra da je to momku poput Harisa zaista nepotrebno.

 

– Rijetko je kući u Gradačcu i ne viđamo se baš često. Većinu vremena provodi u Beogradu. Dobro je iskoristio popularnost. Kao što su to nekada uradile Vesna Zmijanac i Zorica Brunclik za koje je brujala cijela bivša Jugoslavija da su u svađi, a njima je to godilo, ploče su se prodavale, punile su se dvorane i dobro su to iskoristile. Izvrstan marketinški trik. Ali sada je drugo vrijeme i popularnost se gradi na druge načine. Sigurniji je put kad se okrenete dobroj pjesmi i solidnom izgledu, to ostaje za sva vremena, a ne plasiranjem nekih neistina, zbog popularnosti koja je u takvim situacijama i nekada kratkog daha – izjavio je Harisov prijatelj za “expressmag“.

 

Da li su Rada i Haris uspjeli da prevare sve ili je njihova ljubav prava, a ne samo marketing, ostaje da se vidi.

(1336)This post has been seen 3564 times.

Otkrivena prava istina! Haris i Rada su sve vrijeme OBMANJIVALI JAVNOST, evo i kako!

| Magazin, Slider |
About The Author
-