OTKRIVENA VELIKA TAJNA HRVATSKE ZVIJEZDE: Pogledajte šta je Doris Dragović radila s Arkanom, čak i u vrijeme rata!

Hrvatska pjevačica Doris Dragović, koja će uskoro održati koncert u Beogradskoj areni, ludo je voljela Željka Ražnatovića Arkana! Kako tvrde pouzdani izvori, između Doris i Arkana ljubav je cvjetala krajem osamdesetih, neposredno prije nego što su počeli sukobi u bivšoj Jugoslaviji, objavio je beogradski Informer.

“To je bila veza zasnovana na strasti, posebno kad je riječ o Arkanu”, tvrdi neimenovani izvor i objašnjava: “U to vrijeme on je često hvalio njene vještine u krevetu, dok je Doris bila zaljubljena kao šiparica. Bili su na ivici braka. Željko je još tada počeo da razmišlja o razvodu od tadašnje supruge Natalije.”

Arkan i Doris su krili da su u vezi, ali su ipak izlazili zajedno, posebno u beogradske klubove „Nanu“, „Trozubac“ i „Mažestik“. To potvrđuje i poznati estradni menadžer Vlada Perović, koji ih je često vidao zajedno.

Izvor kaže da se Arkanu i Doris jednostavno nije dalo.

“Frka u staroj Jugi još nije počela, ali već je bilo tenzija, pa za nju iz Splita nije bilo baš jednostavno da bude u vezi sa Željkom, koji je bio vođa navijača Zvezde. Arkan ju je često nagovarao da se preseli iz Splita u Beograd, a ona mu je odgovarala da će to učiniti čim se on razvede od Natalije”, priča odlično upućeni sagovornik.

Navodno je Arkan svojoj supruzi Ceci, kojom se kasnije oženio, znao spomenuti Doris, šaleći se da je bila “čudo” u krevetu, što je nju strašno nerviralo.

Nakon raskida s Arkanom Doris se udala za sportsku legendu Marija Budimira i proglašena je “kraljicom Torcide“. Tu titulu je izgubila kad je 2000. godine u novogodišnjoj noći pjevala u Igalu crnogorskom predsjedniku Milu Đukanoviću za nevjerovatnih 120.000 maraka.

Samo nekoliko sedmica ranije, kad je u decembru 1999. preminuo Franjo Tuđman, Doris je kao najveća zvijezda i članica HDZ držala počasnu stražu uz njegov odar. Zato je nacija bila šokirana njenim pristankom da pjeva Milu.

Inače, Informer nije prvi koji se bavi vezom Doris Dragović i Željka Ražnatovića.

Od Perovića pobjegla Arkanu

Nedavno je Vlada Perović, kojeg se smatra najvećim balkanskim playbojem, u emisiji “Goli život” srpske televizije “Happy” govorio o vezi Doris i Arkana.

“Arkan je često dolazio kod mene, u klub ‘Duga’. Pištolje je nosio uglavnom iza vrata, da ih može po potrebi vaditi, baš u trenutku kad policija, naredi ‘ruke uvis’. Jedanput je banuo sa vrećom punom para i rekao da ide kupiti kuću pored Zvezdinog stadiona. Iako su tadašnje pjevačice izbjegavale gangstere, bio sam šokiran kad je Doris Dragović pobjegla od mene baš kod Arkana”, tvrdi Perović koji je u bivšoj državi prvo bio menadžer Silvane Armenulić.

Još godinama prije toga je Slobodna Dalmacija pisala da je Doris nekoliko puta susretala na svojim nastupima u inozemstvu do sredine 1991. godine sretala Arkana, ističući da o tome mogu posvjedočiti mnogi muzičari koji su tada s njom nastupali.

Slika sa Svetog Stefana

Također, u hrvatskim medijima se još prije deset godina, kada je bio aktualan famozni Severinin “filmić”, provukla zanimljiva priča o Doris i Arkanu.

Tada se, naime, u medijima dosta pisalo o odnosu Severine i njezine bivše menadžerice Lidije Samardžija. Lidija je, naime, bila među osobama za koje se sumnjalo da su Severinin “filmić” pustile u javnost, a kao dokaz da je ona spremna tako nešto učiniti, u Nacionalu je objavljena sljedeća pričica:

“Da bi Lidija Samardžija mogla biti sklona krađi i objavi sporne snimke, neizravno sugerira i jedna nepoznata epizoda iz njihovih odnosa koja seže još u početak 90-ih. Pjevačica (Severina) je tada doznala da Lidija Samardžija posjeduje fotografiju Doris Dragović i Željka Ražnatovića Arkana, srbijanskog ratnog zločinca. Fotografija je snimljena početkom 90-ih na Svetom Stefanu, gdje je Doris Dragović s grupom More navodno nastupila na zabavi srpsko-crnogorskih moćnika i zločinaca u jeku Domovinskog rata. Pošto su se kasnije Lidija Samardžija i Doris Dragović nakon uspješne suradnje poslovno razišle, menadžerica joj se namjeravala osvetiti, ali ju je upravo Severina Vučković na koncu spriječila da objavi tu fotografiju, koja bi vjerojatno posve razorila karijeru Doris Dragović.”

(82)This post has been seen 1055 times.

OTKRIVENA VELIKA TAJNA HRVATSKE ZVIJEZDE: Pogledajte šta je Doris Dragović radila s Arkanom, čak i u vrijeme rata!

| Magazin, Slider |
About The Author
-