Otkriveno lice ekstremiste koji obezglavljuje zatvorenike (FOTO) (VIDEO)

Bradati militant Islamske države nadvio se nad zatvorenicima koji su klečali nasred prometne ulice u iračkom Mosulu prije nego što im je odrubio glave.

 

Njegova građa otkrila je kako to jedino može biti 130 kilograma težak poznat pod nadimkom “Buldožer“, koji je na glasu kao jedan od najozloglašenijih krvnika islamske države.

Buldožer do sad nikad nije otkrio lice pred kamerama, za razliku od mnogih ekstremista koji se nisu libili da otkriju svoj identitet.

 

buldozer-koljac-islamska-drzava-isis-2

 

Za njega se zna samo da je kurdskog porijekla, kao i da su zatočenici u narandžastim odijelima “u njegovoj milosti”.

Prije nego što je zatvorenicima razrezao vratove, zaprijetio je kurdskim snagama koje napadaju Islamsku državu, kao i kurdskom predsjedniku Masudu Barzaniju.

Nakon što je trećem muškarcu odrubio glavu, s jednom glavom zarobljenika paradirao je okolo.

Buldožer je dosad obezglavio nekoliko muškaraca i sijekao udove djeci. Jedan 14-godišnji Sirijac po imenu Omar kazao je kako mu je taj ekstremista odsjekao ruku i nogu jer je odbio da se pridruži ISIL-u.

 

isis-koljaci-2

Omar, koji je uhvaćen kako se bori na strani pobunjenika i mučen više od mjesec dana, kazao je kako je Buldožer tada oko sebe okupio velik broj djece koja su gledala amputaciju.

Posljjednji propagandni video pojavio se nakon što je Islamska država izgubila djelove svojih sjedišta u Raki nakon zajedničkog napada Kurda i SAD.

UZNEMIRUJUĆI VIDEO

(56)This post has been seen 863 times.

Otkriveno lice ekstremiste koji obezglavljuje zatvorenike (FOTO) (VIDEO)

| Foto/Video, Slider, Šokantno |
About The Author
-