Ova dva horoskopska znaka očekuje potpuni preokret ljeta

Ovnove i Lavice tokom ljeta 2016. čekaju uzbudljive akcije i prilike! A šta očekuje ovog ljeta i ostale horoskopske znakove, pročitajte u nastavku teksta.

Ovan

Ljetnji mjeseci su vam potpuno naklonjeni, jedino ćete tokom juna biti mirni i usporeni, ali situacija se već mijenja u prvi danima jula. Zauzeti pripadnici će posle 15. jula možda dobiti neku ponudu na ljubavnom ili poslovnom planu koju će teško moći da odbiju. Idealno vrijeme za odmor bit će početkom augusta kada će puni elana željeti da se sedmicu ili dvije potpuno posvete voljenoj osobi ili dragim ljudima!

Bik

Ljeto je vrijeme kada treba da iskočite iz zone komfora! Želite novi posao, novu ljubav ili bilo kakvu promjenu? E sada je došlo vrijeme da iskoračite i napravite veliki korak koji će i te kako utjecati na vašu budućnost! Prve sedmice jula su vam idealni za odmor kako bi napunili baterije za uzbudljivi ostatak ljeta! Jedna Vodolija već duže vrijeme želi vašu naklonost, možda će august biti vrijeme da konačno popustite i upustite se u jednu avanturu!

Blizanci

Iako je jun vaš mjesec tokom ovog perioda ništa bitno nećete završiti. Tačnije, vama će ljeto biti isključivo za odmor, relaksaciju i sakupljanje energije za početak jeseni kada vas očekuju važne odluke i projekti! Kada je ljubav u pitanju, august vam je naklonjen, posebno za slobodne pripadnike. Idelana spoj za vas je Lav, a tokom augusta možete imati divne zajedničke trenutke!

Rak

Ljeto pred vama je idealan period da pomirite prošlost i sadašnjost. Počnite već od polovine juna da polako čistite svoj život. Negativnim ljudima konačno zatvorite vrata i pružite priliku osobi koja već duže vrijeme pokazuje svoju naklonost. Da, mislimo na tog Blizanca ili Škorpiju. U augustu ne propustite poslovnu priliku koja će vam možda otvoriti i vrata za inostranstvo!

Lav

Lavovi, dragi, znamo da ste posebni i da su ljetnji mjeseci stvoreni za vas. Sijate u skoro svakoj situaciji, ali probajte da ovog ljeta podijelite to mjesto u sa ljudima oko vas. Ukoliko je ikako moguće pokušajte da odolite iskušenjima i budite vjerni vašem dragom (ako pripadate zauzetima). Slobodni će imati toliko prilika (i dobrih i manje dobrih) da će biti teško da odluče. Polovina augusta će biti idelana za odmor kada ćete negde na pučini sumirati utiske proteklih mjeseci!

Djevica

Drage Djevice, vreme je da prikočite i opustite se jer ne morate uvijek biti savršene i upućene, naročito ne ovog juna! Jul i august će vam biti mnogo naklonjeniji pa sve važne odluke sačuvajte za taj period. Jedna Vaga vam ne da mira, a vi ćete biti u iskušenju poslije 15. jula da se zapitate da li je ona tu sa razlogom!

Vaga

Jun je pravo vrijeme da se pozabavite svojim ljubavnim životom! Ako ste već duže vrijeme bile same, opustite se i pružite priliku osobi koja vam je u više navrata pokazala svoja iskrena osjećanja. Tokom jula moguće su svađe sa partnerom ili poziv iz prošlosti koji će uneti nemire u vašu do tada mirnu vezu.

Škorpija

Vrijeme je da naučite ponešto od Blizanaca i njihove energije naročito tokom ovog ljeta. Nemojte se zatvarati u sebe, družite se i razmislite da li konačno da kažete DA osobi koja vam već duže vrijeme pokazuje svoja iskrena osjećanja! Jul je pravi mjesec da stavite tačku na neke bivše ljubavi, ali i na posao koji više ne zadovoljava vaše potrebe! Ne plašite se da ovog ljeta napravite radikalne promjene u svom životu jer imate potpunu podršku zvijezda!

Strijelac

Vi jedva čekate ljeto kako bi vaša divlja priroda izašla na vidjelo! Iako će jun djelovati mirno i dosadno, već u prvoj polovini jula se mijenja situacija i nećete moći da izaberete najbolju ponudu (kako poslovnu tako i ljubavnu). Osoba u znaku Bika vam otvoreno pokazuje svoje namjere, a ukoliko budete u kontaktu do početka jula, možda se vaš donos razvije u nešto više. Sačekajte kraj augusta i izaberite destinaciju za odmor, jer vama odmaranje zapravo i ne treba!

Jarac

Srećom po vas u junu se sve vrti oko zadovoljstva i igranja. Nećete moći da obuzdate svoje ljubavne želje i bit ćete u dilemi koga zapravo da izaberete! Vodite računa da nekome ne povrijedite osećanja! Jul je rezervisan za odmor i donošenje važnih planova za budućnost! Ukoliko već duže vrijeme planirate odlazak u inostranstvo, ne čekajte jesen već od avgusta krenite u akciju!

Vodolija

Zauzeti pripadnici će ovog jula uživati u naklonosti voljene osobe i definitivno će razmišljati ili o zajedničkom životu ili proširenju porodice! Ne dozvolite da vam planove i idilu naruši neko iz prošlosti s kim još uvek niste sve završili! Idealan period za odmaranje je početak septembra, kada završite sve poslovne obaveze koje će ovog ljeta i te kako imati!

Ribe

Malo ste odsutni u posljednje vrijeme, zar ne? Ne birinite zbog toga jer kraj juna već donosi povoljnije aspekte! U julu će biti vrijeme da isplanirate neku vrstu bega, zato do tada pregledajte sve destinacije i rezervišite vaše parče odmora. Ne mora da bude daleko ili ekstravagantno, samo da vam prija. Moguć je fatalan susret baš tokom odmora sa jednim vatrenim znakom!

(17)This post has been seen 807 times.

Ova dva horoskopska znaka očekuje potpuni preokret ljeta

| Slider, Život i stil |
About The Author
-