Ovako danas izgledaju Boba i Marija iz Ludih godina! Nju biste i nekako prepoznali, a njega nikad!

Ljubav koja je obeležila Jugoslaviju! Glumica koja je igrala lik Marije i danas pleni izgledom, ali zato ste pored Bobe komotno mogli da prođete na ulici i da ga ne prepoznate!

 

 

Gotovo da ne postoji osoba koja je odrasla u nekoj zemalja bivše SFRJ koja nije gledala filmove o mladom paru koji se bori za svoju ljubav uprkos brojnim preprekama, piše magazin Story.

 

Sigurno ste upamtili osmehe Marije i Bobe, nezaboravnih likova jugoslovenske kinematografije.

 

 

Ulogu Marije igrala je Rialda Kadrić, koja je neočekivano dobila ovu rolu umesto Sonje Savić. Mlada glumica se, međutim, odrekla mogućih uspeha i glumačke karijere, pa se devedesetih godina prošlog veka preselila u London, gde je izvesno vreme radila kao voditelj “Glasa Amerike”.

 

Ovako ona izgleda danas.

 

 

Vladimir Petrović, glumac koji je igrao lik Bobe, rođeni je Beograđanin i danas živi u srpskoj prestonici. Ima dvoje dece i bavi se marketingom, a jednom prilikom je izjavio da upravo zbog “Ludih godina” nije upisao glumu: ugovorom je bio vezan za ove filmove, a u to vreme studenti glume nisu smeli javno da igraju.

 

 

Iako je igrao jedan od najprepoznativijih likova našeg filma, toliko se promenio da ga ljudi danas uglavnom ne prepoznaju – sve dok mu ne čuju glas.

 

 

(1919)This post has been seen 2980 times.

Ovako danas izgledaju Boba i Marija iz Ludih godina! Nju biste i nekako prepoznali, a njega nikad!

| Foto/Video, Magazin, Slider |
About The Author
-