OVAKO IZGLEDA SUPRUG SANJE ĐORĐEVIĆ: Atraktivni fudbaler kojeg pušta da radi šta hoće! (FOTO)

Folk pjevačica dugi niz godina u braku je sa bivšim fudbalerom Pericom sa kojim, kako je rekla, ima moderan brak.

 

 

Sanja Đorđević rijetko kad se u javnosti pojavljuje sa mužem, pa mnogi nisu znali čak ni da je pjevačica i dalje u braku.

 

Međutim, ona već dugi niz godina uživa sa Pericom, nekadašnjim fudbalerom, koji je svojevremeno važio za jednog od najzgodnijih mladića medju sportistima. Svima, osim Sanji, koja ga je po sopstvenom priznanju smatrala ružnim čovjekom.

 

Kako je u jednoj emisiji ispričala, udali su je “na prevaru”.

 

– Mi smo se zabavljali nekoliko mjeseci, upoznali smo se slučajno preko moje prijateljice. Meni je Perica u početku bio ružan, ali sam se poslije zaljubila u njega. Jedno veče smo sjedili u nekom kafiću i on zapeo da idem kod njega da prespavam. Ja odem, ne znam ni kako me je ubjedio na kraju.

 

Međutim, njegova majka je rano ujutro, prije nego što sam ja ustala, javila cijeloj familiji u Sarajevu da se njen sin oženio i, naravno, rekla je i mojim roditeljima, koji su se šokirali kad su to čuli. Poslije toga nisam mogla nazad – rekla je Đorđevićeva.

 

Kako je istakla, na da je Perica sada vrlo atraktivan, i ne brani mu da joj ne bude vjeran.

 

– Puštam ja njega da radi šta hoće. Po njegovom izboru, sve što želi. Život je toliko kratak, toliko imamo stresa i problema, čovjek neka sebi da oduška, ako mu je to potrebno – iskreno je rekla Sanja.

 

sanja-dd

Izvor: Novi.ba

(6261)This post has been seen 2902 times.

OVAKO IZGLEDA SUPRUG SANJE ĐORĐEVIĆ: Atraktivni fudbaler kojeg pušta da radi šta hoće! (FOTO)

| Magazin, Slider |
About The Author
-