Ovako izgledaju SUPRUGE SAŠE I DEJANA MATIĆA!

Njihove izabranice su prave lepotice, a obojica imaju skladne brakove i srećne porodice. Popularni folk pevači Saša i Dejan Matić oženili su prave lepotice, a obojica imaju skladne i uspešne brakove.

Dejanova supruga Jelena privukla je veliku pažnju domaće javnosti kad se 2013. godine pojavila u njegovom spotu za pesmu ”Ona je moja”.

Pored lepe Jelene, u njegovom spotu se pojavljuje i njihov sin Zoran koji je tada imao samo šest meseci. U Dejanovom spotu pojavile su se i mezimice njegovog brata Saše, a njegove bratanice Aleksandra i Tara. Dejan i Jelena, koja je tada bila u četvrtom mesecu trudnoće, venčali su se u julu 2012. godine u crkvi Sv. Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi.

Crkvenom venčanju prisustvovale su brojne kolege, prijatelji i rodbina. Svadbena povorka se nakon crkvene ceremonije uputila u jedan restoran na Ledinama, gde je sklopljen i građanski brak. Matić i njegova izabranica otpočeli su vezu u januaru 2012. godine, posle višegodišnjeg prijateljstva. U decembru iste godine oni su postali roditelji dečaka Zorana koji danas ima tri i po godine. Par je 2015. godine dobio drugog sina Konstantina.

Saša se sa druge strane oženio pre 13 godina, a danas mu njegove tri dame, kako on kaže, predstavljaju sve u životu. Naime, on se 2003. godine oženio Anđelijom. Oni su kasnije dobili ćerke, Aleksandru koja sada ima 12 godina i Taru koja ima osam i po godina.

Ovako izgleda Sašina izabranica Anđelija:

(17)This post has been seen 803 times.

Ovako izgledaju SUPRUGE SAŠE I DEJANA MATIĆA!

| Slider, Zanimljivosti |
About The Author
-