Ovako je izgledala romantična svadba Maye Berović! Pogledajte kako su izgledali Maya i njen…

Udala se!

Sasvim sigurno će svaki sledeći intervju biti uskraćen za jedno pitanje, a to je: “Kada se planirate udati“!?

Na njega više neće morati odgovarati, jer je poslednjeg dana jula izgovorila svoje sudbonosno “DA“, čoveku sa kojim je dugo u vezi i pored kojeg je sasvim sigurno, srećna i zadovoljna.

Iako su mnogi očekivali spektakularno slavlje, Maya i njen dugogodišnji verenik Alen su se odlučili za romantičnu svadbu u krugu najbliže rodbine i prijatelja.

-Nismo želeli veliku svadbu, niti smo hteli da pravimo cirkus od tog intimnog čina.Punu godinu dana smo planirali venčanje i zajednička želja nam je bila da to bude intiman čin, na plaži, u krugu najbližih ljudi.Zato je izbor pao na Rodos, prelepo ostrvo na kom smo mogli da izvedemo sve što smo želeli i zamislili-rekla nam je Maya.

Dekoraciju za svadbu je osmislila Maya, a u delo je pretvorila jedna agencija iz Londona i sve je izgledalo poput bajke. Prelepa pevačica je plenila svojom lepotom u venčanici koju je specijalno po Mayinoj želji uradio njen prijatelj modni kreator Marko Mitanovski, dok je fotografije radio još jedan pevačicin saradnik i prijatelj Dejan Milićević. Iako je uzela prezime svog supruga, Maya će i dalje nastupati kao Berović, a kako je izgledala Mayina bajka ili kako mnogi tvrde „tajno“ venčanje, pogledajte na fotografijama koje su pred Vama!

(298)This post has been seen 3667 times.

Ovako je izgledala romantična svadba Maye Berović! Pogledajte kako su izgledali Maya i njen…

| Magazin, Slider |
About The Author
-