OVAKO SE BRANI SIN ŽELJKA MITROVIĆA ZBOG NESREĆE KOJU JE IZAZVAO: Nisam stao jer sam…

Pobjegao sam poslije nesreće jer sam se uplašio, izjavio je jučer na sudu Aleksandar Mitrović (23), sin vlasnika RTV „Pinka“, koji je optužen da je u julu 2013. izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginula Andrea Bojanić (17).

Mitrović je jučer opisivao kako je vozio BMW X5 niz Ustaničku ulicu, tvrdeći da je djevojka pokušala da pređe kolovoz dok je na semaforu za pješake bilo crveno svjetlo. Nakon što ju je udario, Mitrović je od straha nastavio da vozi još nekoliko trenutaka, a potom je, kako je kazao, skrenuo u jednu bočnu ulicu, odakle je pozvao oca.

– Moja porodica je uspjela da pronađe Andreinog oca i da mu izjavi saučešće. Pokušali su da dođu i do majke, ali nisu uspjeli – rekao je Mitrović.

U sudnicu je potom ušla majka nesrećne djevojke, koja je demantovala Mitrovićeve tvrdnje da je bilo ko od njih pokušao da s njom stupi u kontakt.

– Nije poginula samo moja kćerka, svi smo umrli te večeri. Životi su nam uništeni. Nekoliko minuta nakon nesreće sišla sam do Ustaničke ulice jer sam naslutila tragediju. Dijete sam zatekla mrtvo na kolovozu – govorila je kroz suze Andreina majka Ema Miljković Petrović.

Nakon nje, saslušan je svjedok nesreće, koji je u tom trenutku bio na autobuskom stajalištu, nekoliko metara od semafora na kojem je Mitrović udario djevojku. On je kazao da sam trenutak sudara nije vidio jer je gledao u svoj mobilni telefon, a da mu je pažnju privukao ženski vrisak, a potom udarac.

(23)This post has been seen 691 times.

OVAKO SE BRANI SIN ŽELJKA MITROVIĆA ZBOG NESREĆE KOJU JE IZAZVAO: Nisam stao jer sam…

| Magazin, Slider |
About The Author
-