Ovi su muškarci pravi ulov: Tri najbolja znaka horoskopa za muževe

Iako nije pravilo, velike su šansa da će pripadnici ova tri horoskopska znaka učiniti svoju suprugu sretnom!

 

 

Pripadnici zračnih znakova su liberalniji i češće izbivaju, zemljani su praktični i kritični, vatreni znaju pokazivati ljubomoru, a vodeni mogu biti pasivniji muževi

 

Iako nije pravilo, velike su šansa da će pripadnici ova tri horoskopska znaka učiniti svoju suprugu sretnom.

 

Lav

Pripadnik ovog znaka je suprug koji zahtijeva puno pažnje, a daje li mu se on može biti najbolji suprug na svijetu. On mora znati da je suprugi prioritet tako da mu ona dokazuje koliko ga voli i želi. Kao partner nije rigorozan i podosta je empatičan, a obično s njim stvari ostaju onakvima cijeli život kako ih već na samom početku postavite. Zapravo je pravo dijete k koje se voli zabavljati, pa želi ženu koja u sebi ima dozu sponatanosti i zaigranosti.

 

Riba

Pripadnik ovog znaka je kao stvoren za supruga – sposoban je posvetiti se ženi koju voli i dati joj svu ljubav svijeta ne strahujući ugrožava li to njegovu muškost i čini li ga “papkom”. Rado provodi vrijeme s obitelji, a jedan je od onih za koje je najmanje vjerojatno da će prevariti. Ipak, jednak angažman traži i s druge strane – želi ženu koja mu zna pokazati koliko joj je stalo u svakodnevnom životu. Svađe ne trpi i vrlo je miroljubivo nastrojen, a ako ga nešto muči najčešće skuplja frustracije dok ne “pukne”.

 

Bik

Pripadnik ovog znaka se obično ženi tek nakon što ima sve preduvjete – posao, određene godine, rješeno stambeno pitanje, a zasnivanje obitelji ga može prije natjerati u brak. On je odan suprug posvećen obitelji, a obično je nježan i dobroćudne naravi. Nije baš angažiran u kućanskim poslovima, no to nadoknađuje napornim radom na poslu. Traži ženu s visokim libidom, jer je vrlo strastven. U braku se često udeblja, pa ga treba poticati na kretanje i dijetu.

(17)This post has been seen 775 times.

Ovi su muškarci pravi ulov: Tri najbolja znaka horoskopa za muževe

| Magazin, Slider |
About The Author
-