OVO IMA SAMO U BiH: Polupali najskuplje džipove i audije u “tajkunskoj zgradi”…

Najskuplji i strogo birani automobili u podzemnoj garaži jedne od najluksuznijih zgrada u Banjaluci polupani su u pohodu grupe mladića za kojima je policija pokrenula opsežnu potragu.

Grupa “naoružana” noževima, šrafcigerima i pajserima u dva navrata je upala u podzemnu garažu popularne Malbašićeve zgrade u ulici Stevana Markovića u naselju Nova varoš.

Luksuzne stanove u toj zgradi, čija je cijena dostizala astronomske cifre, pokupovali su najpoznatiji banjalučki biznismeni, političari i drugi bogataši, zbog čega je dobila i epitet “tajkunska zgrada”.

U prvom pohodu na meti su se našli isključivo skupocjeni “audiji”, na kojima je pričinjena ogromna šteta.

Prema nezvaničnim informacijama, meću velikim brojem limuzina oštećen je i službeni “audi A6” koji koristi ministar unutrašnjih poslova RS Radislav Jovičić, koji ima stan u pomenutoj zgradi i kuću u njenoj blizini.

Osim njegovog “audija”, oštećeno je još nekoliko službenih automobila, ali zbog toga što je ovaj slučaj policija potpuno “zatvorila”, nismo uspjeli da saznamo ko ih koristi.

Nedugo potom grupa je ponovo stupila u akciju i u istoj garaži polupala sve džipove koje je zatekla. S obzirom na njihovu ogromnu vrijednost, šteta se mjeri desetinama hiljada maraka.

(6)This post has been seen 739 times.

OVO IMA SAMO U BiH: Polupali najskuplje džipove i audije u “tajkunskoj zgradi”…

| Bosna i Hercegovina, Slider, Vijesti |
About The Author
-