OVO JE FOTOGRAFIJA ŽENE za koju kažu da krade po Sarajevu, predstavljajući se kao fina gospođa…

U javnosti se proteklih dana dosta pisalo o Sabaheti Džindo, osobi koja je pozata policiji, ali i ne tako malom broju Sarajlija, a sve zbog djela lopovluka…

U BBI centru nedavno je, kako smo pisali, jednoj ženi otuđila 7.000 maraka od prodaje automobila koje je ova nosila sa sobom, zatim se pisalo o pokušaju otuđenja 3.000 maraka itd.

U četvrtak je stigla vijest da je Džindo određen jednomjesečni pritvor,

– Ovim Vas obavještavamo da je ista gospođa bila i kod nas u prodavnici i pokušala otuđiti robu na što smo je upratili i zaustavili. Mi imamo fotografiju od gospođe pa bismo Vas zamolili, ukoliko ste u mogućnosti, da objavite istu na Vašem web portalu kako bi  narod znao o kome se radi i da bi bila prepoznata i spriječena na svakom sljedećem pokušaju krađe – navodi se u pismu iz jedne kompanije koje je stiglo na adresu portala Doznajemo.com, uz zamolbu da ne navodimo o kojoj je prodavnici riječ.

Dakle, upozorenje: “Građani, ovo je žena koja krade po Sarajevu!”

A dodatnu informaciju vezanu za ovaj slučaj dostavio nam je jedan čitatelj. On kaže da “finu gospođu” konstantno voza jedan stariji gospodin sa BMW 5, crne boje, prevozeći je od tržnog centra do tržnog centra.

Izvor: doznajemo.com

(158)This post has been seen 1263 times.

OVO JE FOTOGRAFIJA ŽENE za koju kažu da krade po Sarajevu, predstavljajući se kao fina gospođa…

| Bosna i Hercegovina, Slider, Vijesti |
About The Author
-