OVO JE KANIBAL IZ BOSANSKE KRUPE KOJI JE SJEKIROM ISKASAPIO MAJKU

Stravičan zločin koji je počinio 33-godišnji Sabahudin Velić iz Baštri kod Bosanske Krajine, ledi krv u žilama.

 

 

On je, kako je priznao policiji, sjekirom ubio ovu majku Nasihu ali jučer nije mogao reći na kojoj je tačno lokaciji zakopao dijelove njenog tijela.

 

– Nakon što je policija jučer oko 17 sati pronašla tijelo, on je proslijeđen tužiocu. Istraga se nastavlja – kazala nam je Snežana Galić, glasnogovornica MUP-a USK.

 

Velić se, kako smo jučer objavili, automobilom dovezao u Sarajevo. Tada je nazvao brata i rekao mu da je ubio njihovu majku. Njegov brat je o tome obavijestio policiju. Sarajevska policija je brzo locirala ubicu, koji je jučer ujutro predat policiji u Bosanskoj Krupi.

 

Nezvanične su informacije da je Već već dugo duševni bolesnik. Zbog svega što se desilo tužilac je naredio njegovo psihijatrijsko vještačenje.

 

Ono što je još više zaprepastilo istražne organe jeste Velićeva hladna reakcija odnosno način na koji im je rekao šta je uradio s majkom.

 

 

– Još nije poznato tačno kojeg dana je izvršio ubistvo s obzirom na to da je i on sam u izjavi policajcima kazao da je to uradio prije nekoliko dana, ne precizirajući tačan datum, jer se ne sjeća – izjavila je Galić za Hayat.ba.

 

Sabahudin je, kako se priča, istražiteljima kazao da je majčino tijelo prvo prepolovio, pa ga onda isjekao na nekoliko komada. Avaz je objavio kako je Velić kazao policiji da je danima sjeckao njeno tijelo i jeo ga!

 

Neke dijelove tijela je palio i posebno zakopavao. Zbog toga, kako je kazao policiji, se nije mogao sjetiti svih lokacija na koje je zakopavao dijelove tijela.

 

Velić je kazao da je 60-godišnju majku ubio jer je bio pod utjecajem sihira i da su mu džini naredili da to uradi?!

Izvor: Hayat.ba

(665)This post has been seen 328 times.

OVO JE KANIBAL IZ BOSANSKE KRUPE KOJI JE SJEKIROM ISKASAPIO MAJKU

| Bosna i Hercegovina, Crna hronika, Slider |
About The Author
-