Ovo je pravi razlog odlaska Zorice Brunclik iz “Zvezda Granda”…

U medije su procurili novi detalji o odluci popularne pjevačice Zorica Brunclik da napusti “Zvezde Granda” i prekine prijateljstvo sa Sašom Popovićem.

Navodno, problem je nastao kada je Prva televizija, na kojoj se emituju “Zvezde Granda”, pustila prilog od dva minuta sa Zoričinog koncerta u Sarajevu, dok je pozadini atraktivne Paraćinke posvećena duplo veća minutaža!

Zbog toga je Zorica zapravo odlučila da se povuče iz žirija sve dok se ovo muzičko takmičenje bude emitovalo na Prvoj. Miroljub Aranđelović Kemiš je poslije spornog priloga odmah poslao SMS poruku vlasniku “Granda”.

– Kemiš je poludio kad je vidio da je pjevačici koja ima 40 godina karijere posvećeno dva minuta u prilogu, a pozadini Ane Nikolić čak pet. On je to otvoreno i rekao Popoviću, jer su navikli da ne kriju jedan od drugog šta misle i šta im smeta. Kemiš mu je samo skrenuo pažnju da to nije korektan odnos prema Zorici, ali su se stvari potom otrgle kontroli – kaže neimenovani sagovornik.

Čak i u SMS poruci poslanoj Saši Popoviću, koju je objelodanila “Grand produkcija”, vidi se da je Kemiš naglasio da Zorica više ne želi kročiti na Prvu:

– E sad je ovo naša odluka… i nadam se da ćeš nas razumjeti i između nas ništa neće promijeniti (ako ti to hoćeš-naravno), od ovog trenutka Zorica nije više član žirija dok god si na TV Prvoj.

Sukob se dodatno zahuktao kada je Popović najavio da će žiri u naredne dvije epizode trebati da ocjenjuje i stajling i scenski nastup takmičara u muzičkom šou-programu.

– Brunclikovu je prvo iznervirao tretman na Prvoj televiziji, ali i u samim “Zvezdama Granda”, a zatim i ova informacija. Smatrala je da je takvo ocjenjivanje podložno manipulaciji. Na primjer, neko može da dobije deset iz pjevanja, a dvojke iz druga dva segmenta, pa da ga prešiša neko ko je dobio trojku za glas. Njoj je to bilo skandalozno i nije željela da učestvuje u tome. Kad je sve to saopšteno Saši, on se iznervirao i odlučio da je zamijeni Draganom Kojićem Kebom – tvrdi izvor.

Ana Nikolić je preko svog predstavnika za štampu poručila da se ne bavi sukobima na estradi.

– Ma jeste li vi normalni?! Stvarno mislite da me zanima koliko se ko pojavljuje na televiziji. Da li mi vama ličimo na nekog ko se bavi time? Nemamo komentar – poručeno je iz tabora Ane Nikolić.

(46)This post has been seen 865 times.

Ovo je pravi razlog odlaska Zorice Brunclik iz “Zvezda Granda”…

| Magazin, Slider |
About The Author
-