OVO JOŠ NIKO NIJE VIDIO: Prva fotografija s Vesninog i Kemiševog vjenčanja, KO JU JE SKRIVAO?

Vesna Zmijanac (59) osamdesetih godina bila je u braku s poznatim harmonikašem i aranžerom Miroljubom Aranđelovićem Kemišem (58), a fotografija s njihovog vjenčanja tek sada je procurila u javnost.

 

 

Na njoj se vidi kako pjevačica blista pored muzičara, koji je prije nje imao brak u Njemačkoj tokom kojeg je dobio kćerku jelenu, a koji ju je kasnije zamijenio njenom koleginicom Zoricom Brunclik.

 

Kemiš i Vesna su proveli u zajednici tri i po godine, koje su, prema njenim ijrečima, bile i više nego burne. Ali, i pored toga, taj period pamti po dobrom i za bivšeg muža i dan danas ima riječi hvale.

 

– Za mene su to bile lijepe godine. On je bio sjajan suprug, ali naš brak nije imao perspektivu. Sve što je lijepo kratko traje i brzo prođe. Bio je to jedan turbulentan period u našim životima. Bili smo mladi i ostala je lijepa uspomena – rekla je pjevačica.

 

 

ves

U dobrim odnosima

 

On je otkrila i kakav je Kemiš bio u krevetu.
– Sjajan. Isti je u krevetu kao i s harmonikom. On odlično svira, a isto tako vodi ljubav. Ali Zorica ga ne čuva za sebe zbog toga, već zato što je Miroljub dobar i plemenit čovjek – smatra ona.

 

S druge strane, Miroljub imo svoju verziju bračnog života s „kraljicom tuge“.
– Vesna i ja smo se rastali kao ljudi. Nakon razlaza imao sam svoj stan, vodeni krevet i brojne djevojke. Nije mi padalo na pamet da se vezujem. Nakon nekog vremena u moj život ušla je Zorica i unijela neku drugu dimenziju. Moja sadašnja žena me nije otela Vesni, već sam tada sam odlučio da odem – objasnio je Kemiš u jednom intervjuu.

 

Brunclikova je ispričala kako ju je sadašnji suprug zaveo.

 

– Kemiš i još dvojica kolega, neću da im govorim imena, takmičili su se koji će prvi da me zavijede! Nisam se ja tu ništa pitala. Bila sam mlada i svježe razvedena, lak plijen. I Kemiš je mislio da će da udari recku, i udario je. Ipak, ostao je malo duže sa mnom – rekla je pjevačica.

 

Brunclikova je ispričala i anegdotu s Vesnom Zmijanac, koja je bila uvjerena da je Kemiš do ušiju zaljubljen u nju.

 

Tresle mu se noge

 

– Nakon što smo proveli noć u hotelu „Metropol“, sutradan smo otišli u PGP da potpišemo ugovor za moj koncert. Naravno, došli smo odvojeno, niko nije znao za nas. Njegova bivša žena Vesna Zmijanac takođe je bila tu, jer je tada bila u šemi s Vladom Jovanovićem i morala je da prisustvuje važnim stvarima, pa makar to bio i moj koncert. I sad, dolazi Kemiš onako umoran od burne noći, klecaju mu noge, jedva stoji, a Vesna mi prilazi i kaže: „Pogledaj ga! Crkava još za mnom!“ A njemu klecala kolena od burne noci – kroz smjeh je ispričala Zorica.

Izvor: Novi.ba

(4595)This post has been seen 4778 times.

OVO JOŠ NIKO NIJE VIDIO: Prva fotografija s Vesninog i Kemiševog vjenčanja, KO JU JE SKRIVAO?

| Magazin, Slider |
About The Author
-